Ankaralılar bu metroyu bekliyor... Dikimevi-Natoyolu metrosunda son durum

Ankaralılar bu metroyu bekliyor... Dikimevi-Natoyolu metrosunda son durum

Ankaralılar'ın beklediği Dikimevi-Natoyolu metro çalışması ile ilgili son durumun ne olduğuna dair sorunun cevabını aldık. İşte Dikimevi-Natoyolu metrosunda son durumda...

YURT GAZETESİ - Ankara'da yüz binlerce vatandaşın ikamet ettiği Çankaya, Mamak ilçelerini yakından ilgilendiren ve kentin ulaşımına rahat bir nefes aldıracak olan Dikimevi-Natoyolu metro projesinin hangi aşamada olduğu merak konusu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın müjdelediği ve Ankara halkının dört gözle beklediği Dikimevi-Natoyolu Hafif Raylı Sistem Projesi'ni CİMER üzerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne sorduk.

"PROJE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankaralıların ulaşım problemine çare olacak projeyle ilgili proje çalışmalarının sürdüğünü belirterek şu yanıtı verdi:

"Dikimevi - Natoyolu (ANKARAY) Raylı Sistem uzatma hattı ile ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından PROJE çalışmaları devam etmekte olup, AYGM ve diğer kurum onaylarına müteakip imalat çalışmalarına başlanması planlanmaktadır. Bilgilerinize sunarız."