BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NUN ÇALIŞMALARIYLA KAZANAN AYDIN VE AYDINLILAR OLUYOR

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NUN ÇALIŞMALARIYLA KAZANAN AYDIN VE AYDINLILAR OLUYOR

Başkan Çerçioğlu Aydın’ın Yollarını Yeniliyor...

Kent içi trafikte sürücüler ve yayalar için konforlu yollar oluşturmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

fotograf-4.jpg

Kent içi trafikte sürücüler ve yayalar için konforlu yollar oluşturmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

fotograf-11.jpg

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürülen çalışmalar ile Aydın’ın 17 ilçesi konforlu, güvenli ve modern yollar ile buluşuyor. Çalışmalarını her geçen gün bir yenisini daha ekleyen ekipler, Efeler ilçesi Kızılcaköy ile Kemer Mahalleleri arasında gerçekleştirilen yol yenileme çalışmalarını tamamladı.

fotograf-6.jpg

2 bin 600 metre uzunluğunda sıcak asfalt serimi gerçekleştirilen yol; logo, şerit çizgisi çekimi ve yaya geçidi yapımlarının tamamlanmasının ardından yenilenmiş hali ile vatandaşların hizmetine sunuldu.

fotograf-9.jpg

Başkan Çerçioğlu’nun çalışmalarına vatandaşlardan tam not

fotograf-8.jpg

Yolda gerçekleştirilen çalışmalar vatandaşlardan da tam not aldı. Vatandaşlar, yapılan hizmetler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

fotograf-12.jpg

Kent genelinde yol yapım ve yenileme çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu ise, “Aydınımızın tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiğimiz yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yatırımlarımızı, hizmetlerimizi, projelerimizi ve çalışmalarımızı vatandaşlarımız ile buluşturmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

fotograf-3.jpgfotograf-2.jpgfotograf-5.jpgfotograf-7.jpgfotograf-10.jpg