Başkan Kılıç: Buca Cezaevi çok yakında kalkıyor!

Başkan Kılıç: Buca Cezaevi çok yakında kalkıyor!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kent merkezinde kalan Buca Cezaevi’nin kaldırılma talimatının verildiğini ve çok yakın zamanda çalışmaların başlayacağını belirtti.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Portakal Vadisi Projesi temel atma töreninde açıklamalarda bulundu. Törende proje hakkında konuşan Başkan Kılıç, “Büyükşehir Belediyemizin bu projeye koyduğu katkılar ve bundan sonra yapacağı katkılar, gerek Şirinyer Projesi gerek diğer projeler için teşekkür ediyoruz. Büyükşehirimizin hizmetlerini taçlandıracağı Buca Metrosu ile artık Bucamız Atatürk’ün muasır medeniyet seviyesine ulaşarak daha yaşanabilir bir kent haline gelecek. Büyükşehir Belediye Başkanımızın Buca’ya verdiği önem bizim için çok önemli. Bu proje bizim için çok değerli, inşallah Bucamız bu proje ile burada daha iyi bir nefes alabilirler” dedi.

CEZAEVİ MÜJDESİ
Göreve geldiğimizden beri büyük mücadele verdiğimiz bir konu var. Buca’nın göbeğinde çok büyük bir ur olarak duran ve yıllardan beri de kaldırılması için mücadele verilen Buca Cezaevi’nin çok yakında kaldırılacağı müjdesini de buradan vermek istiyorum. Buca Cezaevi ile ilgili en son bildiğimiz kadarıyla kaldırılma talimatı verildi ve yakın bir süreçte Buca Cezaevi, Bucamızın en güzel yerinde, Buca’nın göbeğinden kalkmış olacak. Bu şekilde Büyükşehir Belediyemizin verdiği katkılarla kentimizin göbeğinde Bucalı için nefes alınabilecek güzel bir yeşil alan, güzel bir bölge oluşturabileceğimizi düşünüyorum.