Büyükşehir vatandaşın yüzünü güldüroyor

Büyükşehir vatandaşın yüzünü güldüroyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezinin yanı sıra kırsal ilçelerde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe belediyeleri ile koordineli çalışılan alanlarda yapılan çalışmalar vatandaşların yüzünü güldürüyor.


Han Belediyesi ile ilçe merkezinde koordineli yürütülen çalışmalar kapsamında alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit taş, Han Belediyesi tarafından da tretuvar çalışması gerçekleştiriliyor. 


Han'ın küçük ama tarihi ve kültürel açıdan çok önemli bir ilçe olduğunu ifade eden Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı "İlçe tarihimize baktığımızda 50 yıldır tek bir çalışma yapılmayan mahallelerimiz, sokaklarımız var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen'in destekleri ve ekiplerinin özverili çalışmalarıyla biz Hanlı hemşehrilerimizin yüzünü güldürebilmek için koordineli olarak çalışıyoruz. Alt yapısı tamamlanan alanlarda asfalt çalışmalarının ardından şimdi de ihtiyaç duyulan alanlarda Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen kilit taş kaplamalarının ardından biz de tretuvar çalışmaları ile ilçemizi güzelleştiriyoruz.

Ben koordineli çalışmaların her zaman vatandaşlarımızın yüzünü güldürdüğüne inanıyorum. Bu vesileyle de desteği dolayısıyla Sayın Hocamız Yılmaz Büyükerşen'e tüm Hanlılar adına teşekkür ediyorum" dedi. 


Kent merkezi ve kırsal mahallelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise sürücüleri çalışma yapılan alanlarda trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.