CHP Eyüpsultan'da genç belediye başkan aday adayı!

CHP Eyüpsultan'da genç belediye başkan aday adayı!

Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Veli Güngör, 2024 Yerel seçimlerde en genç Belediye başkan aday adayları içinde yerini alacak…

Gençlik kollarında yöneticilik görevini başarıyla bitirdikten hemen sonra Ana kademe ilçe başkan yardımcısı görevine gelen ve daha sonra ilçe başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek Belediye Meclis Üyesi görevine seçilen Veli Güngör 2024 Yerel seçimlerde en genç Belediye başkan aday adayları içinde yerini alacak… 

VELİ GÜNGÖR KİMDİR? 

Eğitim: 

Yüksek Lisans 

Unvanlar: 

Mali Müşavir 

Muhasebe ve Finans Öğretmeni 

İnsan Kaynakları Uzmanı 

Baş Denetçi 

Konkordato Komiseri 

1990 İstanbul doğumlu olan Veli GÜNGÖR aslen Tuncelilidir. 

EĞİTİM: 

İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Eyüpsultan'da tamamladı. Ön lisans eğitimini 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümünde ve lisans eğitimini 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladı. 2014 yılında başlatmış olduğu Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanı çalışmalarını bitirerek 2017 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını kazandı. Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Kaynakları Yönetimi dalında 2018 yılında yüksek lisans eğitiminden mezun oldu. 2018 yılında Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde aldığı formasyon eğitimi ile Muhasebe ve Finans Öğretmeni unvanını kazandı. 2023 yılında ISO 9001 Baş Denetçi ve Konkordato Komiserliği unvanlarını kazanmıştır. 

İŞ HAYATI: 

2009 yılından itibaren başladığı iş hayatında muhasebe yöneticiliği, ithalat-ihracat yöneticiliği ve insan kaynakları yöneticiliği unvanlarını kazandı. 

Şu anda Eyüpsultan'da bulunan mali müşavirlik ofisinde, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. 

SİYASİ HAYATI: 

Gençlik kollarında yöneticilik görevini başarıyla bitirdikten hemen sonra Ana kademe ilçe başkan yardımcısı görevine gelmiştir. Daha sonra ilçe başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek Belediye Meclis Üyesi görevine seçilmiştir.  Eyüpsultan’ın ilk ve tek Genç Meclis Üyesi unvanı kendisindedir. 

İstanbul Eyüpsultan'da ikamet etmekte ve medeni durumu evlidir. 

whatsapp-image-2023-11-21-at-19-24-55.jpeg

Veli Güngör adaylık iddiasını şöyle ifade ediyor:

"Meclis üyeliği boyunca insan ayırt etmeden herkese yardım etmek için 24 saat çalıştım. 24 saat boyunca telefonlarıma herkes ulaşabildi. 

Vatandaşlar haricinde, derneklere de elimden geldiğince destekler verdim. 

Eyüpsultan’ın ilk ve tek genç meclis üyesi olarak, Eyüpsultan Belediyesini partimize kazandırmak ve  en genç belediye başkanı olmak hedefim var. 

Belediye başkanı olduğum günden itibaren ulaşılabilir ve sürekli sokaklarda halkın içinde olan bir başkan olacağıma söz veriyorum. 

Eyüpsultan’ı AKP'nin saltanatından kurtacağım. Eyüpsultan’ın arsalarını, binalarını parsel parsel satanlardan  Eyüpsultan’ı kurtaracağım."