CHP İzmir'den hayati destek!

CHP İzmir'den hayati destek!

CHP İzmir, Kızılay’ın azalan kan stoklarına katkıda bulunmak için kan bağışı kampanyası başlattı.

Kızılay’ın azalan kan stoklarına katkıda bulunmak için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı kan bağışı kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetim kurulu üyeleri, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, Buca İlçe Başkanı Hacer Taş, Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun ve Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli Konak Meydanı’nda bulunan Kızılay otobüsüne gelerek kan bağışında bulundu. İlk bağışı İl Başkanı Yücel yaptı.

YÜCEL’DEN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
İl Başkanı Yücel pandemi sebebiyle Kızılay’ın kan stoklarının düştüğüne dikkat çekerek, “Koronavirüs nedeniyle Kızılay’ın kan stoklarının düştüğünü biliyoruz. Bu nedenle bugün Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı olarak kan bağışı yapma konusunda bir kampanya başlattık. İl yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız, gençlik kolları başkanımız bugün burada kan bağışı yapacak. Önümüzdeki günlerde ise milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız burada kan bağışı yapacak. Zor günler geçiriyoruz, zor bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte tüm yurttaşlarımızın, tüm kurumların destek olması gerekiyor bugün başka birinin ihtiyacı olabilir, yarın bizim ihtiyacımız olabilir. Bunu düşünerek tüm İzmirlileri kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

DOKTOR SÖNMEZ’DEN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
Kızılay Kan Bağışı Merkezi Doktoru Nurettin Sönmez düzenlenen kampanya için CHP İzmir il Başkanı Deniz Yücel’e plaket takdim etti. Doktor Sönmez, “Kızılay merkezimize tüm İzmirlileri kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Merkezlerimize herkes güven içerisinde gelebilir. Kana hepimizin ihtiyacı var. Gerçekleştirilen bu anlamlı kampanya için Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Sayın Deniz Yücel’e çok teşekkür ediyor, huzurlarınızda bu plaketi takdim ediyorum” dedi. Doktor Sönmez Başkan Yücel’e takdim ettiği plaketin ardından il yönetimine de plaket takdim etti.