CHP'li Başkan Aksoy'dan o şantajcılara HODRİ MEYDAN!

CHP'li Başkan Aksoy'dan o şantajcılara HODRİ MEYDAN!

Menemen Belediye Başkanı CHP’li Serdar Aksoy, sosyal medya hesabından gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

FETÖ ile içli dışlı sözde gazetecilerin Menemen Belediyesi’nden şantaj yaparak 500 bin lira istediğini belirterek suç duyurusunda bulunan Başkan Aksoy Menemen Halkının parasını şantajcı zihniyete yedirmeyeceğini belirterek her türlü kirli ittifaka karşı HODRİ MEYDAN dedi.

CHP'li Başkan Aksoy'dan o şantajcılara HODRİ MEYDAN!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı açıklamanın tam metni ise şöyle;

Kamuoyuna ve Menemen Cumhuriyet  Başsavcılığına.

31 Mart seçimleri sonrası bir türlü yenilgiyi hazmedemeyen unsurlar; sandıkta yenemediklerini çamur siyaseti ile yenmeye çalışıyor.

16 aylık Belediye Başkanı olarak, 14 tane açılış yapmış ve bu başarıya imza atmış olmamız seçimi kaybetmiş olanların ezberlerini bozdu.

Tam 2.5 yıldır  mücadele ediyorum. Menemen’deki statüko ile kararlı  mücadele veriyorum. Mücadele etmekten bıkmadım, bıkmayacağım.

Menemen sevdası bu mücadele hırsımın temel direğidir.

Her türlü kirli ittifaka hodri meydan diyorum.

Son dönemde Menemen'e  nereden geldiğini bilmediğim FETÖ iktisaplı bir yayın kuruluşu gerek benim gerekse beledyemiz hakkında asılsız, rezil bir yayın sürecini başlattı. Bu yayın kuruluşunun sahibi resimde de görüldüğü üzere PENSİLVANYA yı komşu kapısı yapmış FETÖ ile bire bir bağlantı içinde olduğu görülen bir şahıstır.

Bu yayın organının sahibi altını çizerek söylüyorum benden 500.000TL istedi. Bırakın bu parayı vermeyi 5 krş dahi vermedim vermeyeceğim. MENEMEN HALKI nın parasını bu şantajcı zihniyete vermem. Benim alnım ak başım dik. Çiğ yemedim ki karnım ağrısın. Bu parayı talep ettiğini bilen Menemen siyasetinden 2 arkadaşım da var. Biri AK Parti'li diğeri ise CHP' li.

İşin ilginç tarafı bu FETÖ ile haşır neşir olmuş şantajcı gazeteci CUMHURİYET MEYDANIMIZDA POLİS korumasında canlı yayın yapıyor. Savcılık da bu FETÖ ile ilşkisi açık kişinin yayınını suç duyurusu olarak kabul ediyor.

Menemen Savcılığının  benim şu an anlattığım FETÖ ile fotoğraf çektirmekten haz alan şahıs ve bu şahsın şantajı ile ilgili soruşturma başlatıp başlatmayacağını hep birlikte görücez, İnşallah bu şantajcı gazetecinin CUMHURİYET MEYDAN’ndaki yayınını hiç zaman kaybetmeden suç duyurusu olarak kabul eden savcılık, Menemen belediye başkanının anlattıklarını da suç duyurusu olarak kabul etmesini bekliyorum.

Bu FETÖ ile fotoğraf çektiren zat sadece Menemen Belediyesine değil pek çok belediye başkanına ve yönetimine de neler  yaptığı basını takip eden herkes bilir.

FETÖ ile zamanında fotoğraf çektiren şahıs Menemen CUMHURİYET MEYDAN’ında MHP ilçe başkanı ile röportaj yapıyor birbirlerine çok yakışıyorlar.

Benim midem bu çirkinlikleri kaldırmıyor. Ve belediye meclisinde kimi Meclis üyeleri bu FETÖ ile fotoğraf çektiren şahsın dedikodu ve iğrençliklerini meclise taşıyor.

Açık ve net; savcılığa hem şantajcı gazetecinin FETÖ ile ilişkisinden dolayı hem de Menemen Belediyesinden 500.000TL şantaj ile para istediği için suç duyurusunda bulunuyorum.

Tüm Menemen Halkına da şunu söylüyorum bu veya bunun gibi belediyelerden şantajla para koparmaya çalışanlara HODRİ MEYDAN. Kuruş para da ödemeyeceğim.

MENEMEN SENİ SEVİYORUM.