CHP'li Aykut'tan dayanışma yürüyüşü çağrısı

CHP'li Aykut'tan dayanışma yürüyüşü çağrısı

CHP’li Emre Aykut Buca’da başlatılan, adımların paraya dönüştürülüp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı dayanışma yürüyüşünün etkili bir katkıya dönüşmesi amacıyla Pazar Günü Şirince’de gönüllülerle birlikte yürüyüş organizasyonu gerçekleştireceklerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Erhan Kılıç’ın başkanı olduğu Buca Belediyesi öncülüğünde başlatılan ‘Buca’da Hedef 1 Milyon’ adım projesi Buca Dağcılık Kulübü üyeleri ve gönüllülerin esasıyla kaldığı yerden sürüyor. Gönüllülük esasıyla tüm vatandaşların dahil olabileceği projede katılımcılar, cep telefonlarına ücretsiz indirecekleri Help Steps uygulaması sayesinde sadece adım atarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatabiliyor. Uygulamada biriken adımlar para dönüşerek yardım kuruluşlarına bağışlanabiliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki TETUSA AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Buca Dağcılık Kulübü üyesi olan CHP’li Emre Aykut, dayanışma projesinin büyüyerek etkili bir katkıya dönüşmesi için 4 Ekim Pazar Günü saat 08.00 ile 17.00 arasında Efes Selçuk Şirinci Köyü’nde gönüllülerle birlikte yürüyüşlerine devam edeceklerini açıkladı. Aykut gönüllüler ve kulüp üyeleri ile birlikte geçtiğimiz haftada Urla’da yürüyüş yaptıklarını belirtti. 


Pazar Günü Şirince’de gerçekleşecek olan yürüyüşe dahil olacak yaklaşık 50 kişi Help Steps uygulamasını indirerek adımlarını yardıma dönüştürerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırması için Ahbap Derneği’ne bağışlayacak. 

CHP'li Aykut'tan dayanışma yürüyüşü çağrısı


Yürüyüşe katılması için Buca Belediye Başkanı Kılıç’a ve etkinliğe ev sahipliği yapması için Efes Selçuk Belediye Başkanı CHP’li Filiz Ceritoğlu Sengel’e sosyal medyadan seslenen Emre Aykut, dayanışmanın büyümesi ve ihtiyaç sahiplerine maksimum yardımda bulunulabilmesi için gönüllü vatandaşlara da organizasyona katılmaları için çağrı yaptı.