EYÜPSULTAN’DA “SEVGİ” KAZANACAK!

EYÜPSULTAN’DA “SEVGİ” KAZANACAK!

Yerel seçimlere dört ay gibi kısa süre var. Eyüpsultan ilçe AKP ‘nin önemsediği ilçelerin başında geliyor, öte yandan 2019’da 3 bin farkla AKP seçimleri kazandı Eyüp’te…

Eyüpsultan’ı kazanabiliriz… 

Ancak bura da önemli olan biz demek diyen  Sevgi DÜZGÜN, beni aşmalıyız ve daha önemlisi gelecek arkadaşımız kim olursa olsun ortak akıl ile çalışıp, düzgün bir ekiple Eyüpsultan kazanabiliriz. Partimiz beni atarsa da / atamazsa da bu nokta da tutumum değişmez. Çünkü mesele ben değil! Biziz. 

whatsapp-image-2023-11-28-at-17-55-35.jpeg

DR. SEVGİ DÜZGÜN EYÜPSULTAN’DA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI! 

İstanbul’da dünyaya gelen Düzgün, aslen Erzurumlu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli yükseköğretim kurumlarında yer almış, hem ülkemizde hem de uluslararası alanda eğitim veren birçok kurumda eğitimini tamamlamaya devam etmektedir. 38. Olağan Cumhuriyet Halk Partisi Kurultayında İl Delegesi olarak görev almıştır.  

Dr. Sevgi Düzgün, 17 yılı aşkın süredir akademik ve bilimsel alanda ülkemizi bir adım daha ileri götürmek adına başta Avrupa normları olmak üzere birçok uluslararası kaynağı referans almış, dünya çapında beğeni ve ödüle layık görülen projelerin altında yer alan imzanın da sahibi olmuştur. 2009 yılında ülkemiz tarihinde ilk defa gerçekleştirilmiş olan YAŞLI BAKIMI VE ENGELLİ EVLERİ projesi Sosyal Hizmetler tarafından hayranlıkla karşılanmış yüksek özveriyle hayata geçirilmiştir. Down Sendromlu çocukların özel çocuklar olduğunu anlatabilmek için hem yazılı hem de görsel basında birçok çalışma gerçekleştirmiştir.   

whatsapp-image-2023-11-28-at-17-55-34.jpeg

Bunlardan en önemlisi “DOWN SENDROMLU ANİMASYON ÇİZGİ FİLM PROJESİ” olan, TRT Çocuk bünyesinde yayınlanan "KARDEŞİM OZİ" isimli projeyi TRT Çocuk ailesiyle hayata geçirmiştir.  Yapmış olduğu bu proje ile dünyada bir ilki gerçekleştirmiş olup, bu proje sayesinde de uluslararası alanda ödül almaya hak kazanmış, ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. Dr. Sevgi Düzgün, gerek ülkemizde gerekse de uluslararası alanda almış olduğu eğitimlerin ışığında, otizmli bireylerin tedavilerinde etkili çalışmalara imza atmış, onlara yeni bir hayat sunmak adına gecesini gündüzüne katmıştır. Otizmli çocuklar için “OTİZİM KONTROL VE ÖNLEME MERKEZİ” projesinin temellerini atmıştır. Dr. Sevgi Düzgün, Atatürk Üniversitesinde görev alarak “BİR SEVGİ DOKUNUŞU İLE YAPARAK VE YAŞAYARAK ÖĞRENME ” (ÖZEL EĞİTİMDE NİTELİKLİ EĞİTMEN YETİŞTİRME PROGRAMI) projesinin başdanışmanlığını ve ev sahipliğini yapmıştır. Aynı zamanda Uzman Araştırmacı kimliği ile “ARTİKÜLASYON BOZUKLUĞU OLAN OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARIN ERKEN TANINMASINA YÖNELİK YAPAY ZEKA İLE ÇALIŞAN KARAR DESTEK SİSTEMİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ”ni Atatürk Üniversitesinde devam ettirmektedir. Halkın taleplerine her zaman olumlu yanıt veren, yardımını bir gün olsun esirgemeyen Sayın Düzgün, ülkemizin yedi bölgesinde seminerlerini sürdürmektedir. Şimdi ise Eyüpsultan halkının yüksek sesine kulak vererek, “Eyüpsultan’da SEVGİ Kazanacak” sloganlarıyla Eyüspultan Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunu tamamlayıp, halkıyla cemal cemale buluşmak için kolları sıvamıştır.” Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizler o göreve üretmeye, paylaşmaya ve birleşmeye geliyoruz. Bugünün İnancıyla Yarının Umuduyla BİZ HAZIRIZ!” diyen Düzgün yüksek güven ve umut aşılayıp Eyüpsultan’a yeni bir soluk getirmiştir.