Gelecek Partisi İzmir'den 19 Mayıs Mesajı

Gelecek Partisi İzmir'den 19 Mayıs Mesajı

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 Başkan Kavur mesajında Samsun’dan İzmir’e Mustafa Kemal’in ayak izleri hiç silinmeyecek dedi.

19 Mayıs sevinci ve coşkusunun 101’inci yılının paylaşmaktan gurur duyduğunu ifade eden Cem Kavur, şu ifadeleri kullandı:

 “19 Mayıs, milletimizin sönmeyen bağımsızlık sembolüdür. Tam 101 yıl önce Samsun’dan milli mücadeleyi başlatan bu ruh, milletimizden aldığı ilham ve destekle kurtuluş mücadelemizin hiç sönmeyecek meşalesi olmuştur.

Samsun’da 19 Mayıs’ta Milli Mücadele’nin ilk adımıyla başlayan bu kutlu yürüyüş ne mutlu ki İzmir’de son bulmuştur. 19 Mayıs’tan 9 Eylül’e Gazi Mustafa Kemal’in ayak izlerini taşıyan bu tarihi yürüyüşün şehri İzmir’de, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı her yaştan gençlerle ve büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk gibi bir Önder'e ve O'nun izinden yürümeye ant içmiş kuşaklara sahip olmanın gururunu da yaşıyoruz”

Bu duygu ve inançla; Cumhuriyeti gençlerimize emanet eden, 19 Mayıs’ı da gençlerimizin bayramı yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, Aziz şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”