Hem yolu kapattılar hem de bağırdılar... Yol şefi genç kadına "git istediğin yere şikayet et" dedi

AKP iktidarı ve yöneticileri insanları mağdur etmeye devam ediyor! Samsun'un Ayvacık ilçesinde yol çalışması adı altında restoranların yolu günlerdir kapalı... Yol yetkilisi ise git istediğin yere şikayet et diyerek iş insanı genç kadını kovuyor.

Samsun'un turizm ilçesi Ayvacık'ta bulunan Balık Tesislerine giden yolu, ihaleyi alan firma çalışma adı altında günlerce kapatıyor. İlçeye dışarıdan gelen misafirler restoranlara gitmek istiyor ama maalesef yol kapalı olduğundan gidemiyor. Tesis sahipleri de müşteri gelmediği için iş yapamıyor. Aldıkları ürünler ellerinde kalarak çöp oluyor. Firma, hukuksuzca yolu kapatıp restoran sahibi ve onların yanında çalışan onlarca işçinin ekmek parası kazanmasını engelliyor. 

26 yaşındaki Restoran sahibi Ebru Şencan, yol yapımında yer alan şef ile konuşarak yolun açılması talebinde bulundu. Yol Şefi, genç kadına bağırarak, "açmayacağız, git ne yap biliyor musun git istediğin yere şikayet et" diyerek skandala imza attı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ebru Şencan, "Bu ülkede iki şey olmayacaksın; Haklı ve Haklı bir kadın olmayacaksın. Üslubunu düzelt diyen adamın hemen sonra git istediğin yere şikayet et dediği yere insanlığa olan inancımı bıraktım. Babamın tırnaklarıyla kurduğu restoranımı bu adamlar yüzünden kapatacak duruma geldim." dedi.  

AKP'li Belediye Başkanı, İlçe Başkanı bu skandal olaya sesini çıkarmazken konunun AKP Genel Merkezi'ne iletileceği bildirildi. 

Yolu yapan firmanın da iktidara yakın olduğu ve devletten çok sayıda ihale aldığı öğrenildi.