Jandarmadan kablo hırsızlarına suçüstü!

Jandarmadan kablo hırsızlarına suçüstü!

Jandarma ekipleri Kablo hırsızlarına göz açtırmıyor.Daha önce Manisa İl Merkezinde bulunan, Türk Telekom hatlarını çalan kablo hırsızları bu sefer Manisa'nın ilçelerine dadandılar.

Telefon kablolarını çalarken, Jandarmaya suçüstü yakalandı.Manisa ve ilçelerinde kablo hırsızlığı hergün artmaya devam ediyor.Manisa'nın Yunusemre ilçesi Uncubozköy mahallesinde Türk Telekom yelekleri giyerek kabloları çalan hırsızlar bu sefer Manisa'nın Demirci ilçesinde telefon kablolarını çalmaya başladılar.

Metin Durmaz/yurt

Demirci Jandarması bir süredir ilçenin Türk Telekom hatlarından bakır kablo çalan hırsız N.A. (38/E) isimli şahsı 04 Mart 2021 günü Yeşildere mahallesinde düzenlediği operasyonla çaldığı yüklü miktarda bakır kabloyla birlikte suçüstü yakaladı. Yakalan şahsın evinde ve aracında Jandarma'nın yaptığı aramada hırsızlıkta kullandığı bir adet demir kesme makası ve 50 metre bakır kablonun ele geçirildi.Jandarma'daki sorgusunda suçunu itiraf eden N.A. isimli şahıs Jandarma ekipleri tarafından Demirci Adliyesine sevk edildi.