
Kartal Belediyesi vatandaşlarla bir araya geldi
Kartal Uğur Mumcu Mahallesinde bulunan Irmak Apartmanı’nın otoparkına ait istinat duvarının çökmesinin ardından belediye ekipleriyle birlikte olay yerine giden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, vatandaşlarla bir araya geldi
erhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda incelemelerde bulunan Kartal Belediyesi personelinden oluşan teknik ve zabıta ekipleri ile polis ve itfaiye ekipleri, 2 binanın da boşaltılmasını sağladı. İstinat duvarı yıkıldığı sırada, otopark içerisinde park halinde bulunan ve çökme sonucu çukura düşen 3 araç ise ekiplerin çalışmaları sonucunda çukurdan çıkartıldı.
Tahliye edilen 2 binada yaşayan 11 aileden 34 vatandaş ise binalar ile ilgili teknik raporlar hazırlanana kadar Kartal Belediyesi tarafından misafir edilecek.