Özge Çamcı, Gaziosmanpaşa'dan aday adayı oldu!

Özge Çamcı, Gaziosmanpaşa'dan aday adayı oldu!

CHP'li Özge Çamcı, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'ya kadın eli değecek. Özge Çamçı Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Gaziosmanpaşa'da kadın aday heyecanı yaşanıyor. Gaziosmanpaşa'daki başarılarıyla tanınan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yer alan ve parti okulunda eğitmenlik yapan Özge Çamcı, aday adayı olduğunu açıkladı. Adaylık konuşması yapan Çamcı şunları söyledi:

whatsapp-image-2023-12-29-at-20-35-21-2.jpeg

"HALKTAN VE HAKTAN BİR ANLAYIŞ"

"Bugün yıllardır Gaziosmanpaşa’mız için kurduğum hayallerimin yepyeni başlangıçların ilk adımını hep beraber atıyoruz. Aday olduğumuzda hep beraber hayallerimize ulaşmak için ikinci adımımızı atacağız. Gaziosmanpaşa belediyesini kazandığımızda ise Gaziosmanpaşa’mızın  mutlu geleceği hep birlikte gerçekleştireceğiz.  Bugün Gaziosmanpaşa’mızın değişeceği halktan ve haktan bir anlayış ile yönetileceği ve hak ettiği yere geleceği dönemin ilk günüdür. 

"SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GELİYORUZ"

Evet! Gaziosmanpaşa halkımızın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun farkındayız.  Sorunları çözmek için liyakatli kadromuz, gençliğimizin verdiği enerji ve tabii ki sizin desteğiniz ile  Gaziosmanpaşa’nın dertlerini,  sorunlarını çözmek için geliyoruz. Sevgili Gaziosmanpaşalılar çalışarak üreterek sorunlarımızın tespitini hep birlikte yapıp, sorunun değil çözümün parçası olma sorumluluğumuz ile hayal ettiğimiz Gaziosmanpaşa’yı hep birlikte ötekileştirmeyen bir anlayış ile yöneteceğiz.  Hep beraber ötekisi olmayan bir anlayıştan  bahsediyoruz.  Sevgili Gaziosmanpaşalılar. Gaziosmanpaşa’mızın çocukları güzel parkları hak ediyor mu? Hak ediyor. Gaziosmanpaşa’mızın gençleri spordan sanatta kültürden eğlence alanlarını barındıran modern gençlik merkezlerini hak ediyor mu? Tabii ki hak ediyor. 

"YÜREĞİNE DOKUNMADIĞIMIZ GAZİOSMANPAŞALI BIRAKMAYACAĞIZ"

Gaziosmanpaşalı hemşerilerimiz kendi ilçesinde misafir gibi hissetmeyi değil ev sahibi olmayı hak ediyor mu? Tabii ki hak ediyor.  Gaziosmanpaşalı hemşerilerimiz Gaziosmanpaşa sokaklarında güvenle gezmeyi de hak ediyor.  Gaziosmanpaşalı hemşerilerimiz, en temel insani ihtiyacı olan barınma sorunlarının da çözülmesini elbette hak ediyor. Gaziosmanpaşalı yaşlılarımız engellilerimiz hoşça vakit geçirecekleri engelli yaşam merkezi ve yaşlılar yaşam merkezlerini tabii ki sonuna kadar hak ediyor.  Gaziosmanpaşa spor kulüplerimiz, kulüplerini ayakta tutmak için gerekli ihtiyaçlarını belediyemiz tarafından karşılanmasını tabiî ki sonuna kadar hak ediyor.  Kazanacağımıza olan inancımızla Gaziosmanpaşasızda çalınmadık kapı, sıkılmadık el, yüreğine dokunmadığımız Gaziosmanpaşalı bırakmayacağız.

whatsapp-image-2023-12-29-at-20-35-21-1.jpeg

"DEPREM GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞMEDEN GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALACAĞIZ"

Gaziosmanpaşamızın 16 mahallesinde bütün caddelerinde bütün sokaklarında karış karış gezeceğiz.  Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizin hepsinin dertlerini dinleyip çözümler üreteceğiz.  Gaziosmanpaşa’mızın  şu anki sorunu Salihpaşa Caddesindeki kaldırım düzenlemesi değil! Ya da o caddede dikilen palmiye ağaçlarına gece renk versin diye takılacak ışıkların rengi yeşil mi olsun yeşil akber mi olsun ya da akber mi olsun hiç değil.  Gaziosmanpaşa’mızın en önemli derdi barınma yani kentsel dönüşüm ve depremdir.  Biz öncelikli sorunları belirleyip güçlü kadromuz ile  çözüm üreteceğiz.  Bugün deprem gerçeği ile yüzleşmeden gerekli önlemleri alacağız. 

whatsapp-image-2023-12-29-at-20-35-20.jpeg

"RANTSAL DÖNÜŞÜM"

Gaziosmanpaşa’mızın  16 mahallesinin belirli sokaklarını deprem sonrası kurtarma araç ve gereçlerini makinelerini içeren depolar kuracağız.  Gaziosmanpaşa’mızda yıllardır çözülmeyen en önemli sorunlarında bir tanesi kentsel dönüşümdür. kimileri adına rantsal dönüşüm dedi kimi adına kentsel dönüşüm dedi. Neticede  Gaziosmanpaşalı vatandaşlarımız barınma sorunu ile baş başa. 3 bin lira kira desteği verdiğiniz bir  aile 11.400 lira aldığı asgari ücret ile  o kirayı ödedikten sonra siz zannediyor musunuz ki Gaziosmanpaşa’da kiralar 3000 Tl bodrum daireler bile şuanda Gaziosmanapaşa’da 7500-10.000 tl arasından başlıyor.  İşsiz hangi Gaziosmanpaşalı vatandaşımızın barınma sorununu çözdünüz. Soruyorum size ey Gaziosmanpaşa’yı yöneten aklar.  Gaziosmanpaşa’mızda yine trafik ve otopark sorunumuz var. Bizler aday adayıyız aday olduğumuzda ve seçildiğimizde Gaziosmanpaşa’da  hem trafik sorununu hem de otopark sorununu mutlaka çözeceğiz.  Yeni yapılan bütün binalarda otopark olmasını sağlayacağız.  Gaziosmanpaşa’nın her kavşağında kurulacak akıllı sistem ile trafik hızlanacak stratejik noktalarda akıllı otoparklar kurulacak. 

"KADINLAR KAZANACAK"

Sevgili Gaziosmanpaşa’mızın kadınları duydum ki Gaziosmanpaşa Belediyesi bu sıralar Gaziosmanpaşalı kadınlarımızı arıyormuş. Ben yıllardır Gaziosmanpaşa’da belediyesinden bir kadın olarak telefon almadım. Eminim bu aramalar sizlere geliyordur. Gelmeye de devam edecektir. Buradan Gaziosmanpaşa kadınlarının haklarının olduğu için aday adayı olduğumuzu bir yerlere sesimizi duyurabildik. Ne mutlu bize!  Gaziosmanpaşa’mızın kadınları Türkiye’nin ne mutlu kadınları olacak. Nasıl mı ?  Kadınlar kazanacak, Gaziosmanpaşa kazanacak! ilkesi ile kadınlarımızın ürettiklerini ekonomik değere dönüştürebilecekleri kadın kooperatifleri kuracağız. Her mahallede kadının el emeklerini pazarlayabilecekleri kapalı pazar yerleri kuracağız. Kadınlarımız artık pazarlarda soğuktan üşümeyecek onlara özel alanlar kuracağız. Evine de maddi olarak katkı sağlamasını sağlayacağız. 

whatsapp-image-2023-12-29-at-20-35-20-1.jpeg

ÖĞRENCİLERE BURS

“Türk gençliği sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun gençliği güvence altındadır.” diyen ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün sözünü bizler şiar edildik.  Gaziosmanpaşa’daki spor kulüplerimizin talepleri doğrultusunda isteklerini ne istiyorlarsa... Otobüs mü istiyorlar, forma mı istiyorlar bütün isteklerini bizler karşılayacağız ve her zaman yanlarında olacağız. Buradan sizlere söz veriyorum gençler.  Yine çocuklarımız geleceğimiz diyoruz. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız Gaziosmanpaşa’da en modern okullarda eğitim görecek.  Başarılı olan ve maddi durumu olmayan öğrencilerimize bizler belediye olarak burs desteği vereceğiz!  Şehir dışında üniversite okumaya giden  öğrencilerin ailelerinin ne kadar zorlandığını 9 yıl onuru ile mücadele ettiğim sivil toplum kuruluşu içerisinde bilen bir kardeşiniz, bir ablanız, bir bacınız olarak diyorum ki bizler;  öğrencilerin ne zorluklar altında okuduklarını, o ailelerin çocuklarını nasıl okula göndereceğim diye düşündüklerini bizler çok iyi biliyoruz.  Biz Gaziosmanpaşa’da yaşayan ve maddi durumu olmayan şehir dışında üniversite kazanan  öğrencilerimize barınma bursu da vereceğiz. 

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Ekrem başkanımızın dediği gibi ötekisi olmayan bir Gaziosmanpaşa için ısrarla kucaklaşacağız.  Burada, işte bu meydanda! umut burada! Umut bu meydanda! İstanbul’da “Her Şey Çok Güzel Olacak.” Gaziosmanpaşa’da da “Her Şey Çok Güzel Olacak.” Buna inanıyoruz! Umudumuz var! Ve yola çıktık.    Aday olduğumuzdan itibaren bu kardeşiniz liyakatli ekibiyle beraber sokak sokak,karış karış dolaşacak;  sıkılmadık el, dokunmadık omuz, bakılmadık göz kalmayacak.  İyi ki varsınız diyorum, iyi ki buradasınız diyorum. Adaylaştıktan sonra bugün Gaziosmanpaşa’da bu meydanda yazdığımız destanı, 31 Mart’ta Gaziosmanpaşa Belediyesini alarak yazmaya devam edeceğiz."