Şiddetli yağmur Manisa'yı vurdu!

Şiddetli yağmur Manisa'yı vurdu!

Manisa ve ilçelerinde devam eden şiddetli fırtınanın ardından gece başlayan şiddetli yağmur yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

Manisa-İzmir ve ilçelerinde devam eden şiddetli yağmur halen devam ediyor.Manisa Şehzadeler ilçesi Nurlupınar mahallesinde bulunan (DSİ) su kanalı şiddetli yağmur nedeniyle taştı ve mahalle sakinleri korkudan uyuyamıyorlar.

Resim önizlemesi

"VATANDAŞLAR TEPKİLİ"

Manisa'nın en eski ve en büyük mahallesi olmasına rağmen bir türlü çözülmeyen Devlet Su İşleri kanalı bir türlü çözülmedi.Her kış geldiğinde korkulu anlar yaşayan Nurlupınar mahalle sakinleri her seçim geldiğinde bu su kanalınının üstünü kapatacağız deselerse de  verilen sözler hep lafta kaldı.Mahallenin içinden geçen (DSİ) kanalı mahallenin korkusu haline geldi.Vatandaşlar evlerinin önünü resmen toprak duvar ördüler evlerine su gelmesin diye.

Resim önizlemesi

 

Resim önizlemesi

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik taşan su kanalı nurlupınar mahallesinde incelemelerde bulundu.

Resim önizlemesi

MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay ve teknik ekiplerimiz ile birlikte yoğun yağış sebebi ile su taşkınlarının yaşandığı Nurlupınar Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Şehzadeler Belediyemize bağlı ekipler ve MASKİ ekipleri yoğun bir şekilde aksaklıkların giderilmesi için çalışmalarına aralıksız olarak devam edecek denildi.

METİN DURMAZ