Tarsus'ta genç isim aday adaylığını ilan etti

Tarsus'un sevilen isimlerinden Ali Boltaç, Tarsus Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Ali Boltaç, Tarsus Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı. Boltaç'ın adaylık açıklaması yaptığı basın toplantısına vatandaştan büyük ilgi vardı. Boltaç kalabalığın arasında eşi ve çocuklarıyla halka seslendi.

ekran-goruntusu-2023-11-28-201050.png

Tarsus'un sevilen isimlerinden olan ve genç bir aday olarak dikkatleri üzerine çeken başarılı isim Boltaç, adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ"

"Bizim yönetim anlayışımız ötekileştiren değil birleştiren. Kutuplaştıran değil kaynaştıran. Benden olan değil benden olmayan anlayışı değil. Türkü de bizim Kürt'ü de bizim Arap'ı da bizim Alevi'si de bizim Sünni'si de bizim Bektaşi'si de bizim inananı da inanmayanı da bizim. Bu memlekette bitkisi de bizim hayvanı da bizim. Biz herkesin belediye başkanı olacağız.

ekran-goruntusu-2023-11-28-201016.png

EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI

Hayatımın hiçbir alanında kişisel menfaate önem vermedim. Benim için her zaman toplumsal menfaat önemlidir. Önemli olan topluma verilen değer toplumdan aldığınız karşılık. Benim en büyük hayalim bu toplumun beni bağrına basmasıdır. En büyük mükafatım da budur.

ekran-goruntusu-2023-11-28-201042.png

LİYAKAT, DENEYİM, FEDAKARLIK

Bir belediye başkanı ne kadar önemliyse onun kadrosu da bir o kadar önemlidir. Başkanın çalışacağı ekip arkadaşları yani meclis üyeleri birbirinden liyakatli, deneyimli, fedakar olmak zorundadır. O makama talip olanlar bunu kafalarının bir köşesine yazmalıdır. Bizimle yol yürüyecek arkadaşlarımız her biri birbirinden değerli liyakatli bilgili birikimli ve sizlere layık birer meclis üyesi olacaktır.

ekran-goruntusu-2023-11-28-201059.png

DAMALARINDAN AKAN İKİ ŞEY

Benim damarlarımdan iki şey akar. Birisi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi. Bir diğeri de Tarsus. Sağ yanım Tarsus, sol yanım Cumhuriyet Halk Partisi. 

"TARSUS'U AYAĞA KALDIRACAĞIZ"

Allah evlatlarıma kötü bir söz söyletecekse, Allah bana bu görevi nasip etmesin. Kendimi ve kalbimi biliyorum. Kendimi sizlere emanet ediyorum. Birlikte başaracağız, Tarsus'u ayağa kaldıracağız."