Turizmin başkenti Marmaris'te sevilen isim adaylığını açıklıyor!

Turizmin başkenti Marmaris'te sevilen isim adaylığını açıklıyor!

Turizmin başkenti Marmaris'e genç bir aday adayı damga vuruyor. Muğla'nın Marmaris ilçesinde yerel seçimde başkanlık için aday adaylığı hazırlığında olan Acar Ünlü, iddialı projeleriyle geliyor.

Yerel seçimlere az bir süre kala CHP'de başlayan aday adaylığı başvurularına bir yenisi eklendi. 
Ege'nin gözde kentlerinden Muğla'nın Marmaris ilçesinde Acar Ünlü aday adaylığını ilan etti. Turizmin başkenti Marmaris'in genç ve dinamik isimlerinden Acar, ilçeye yeni bir vizyon ve misyon getireceğini belirtiyor.

Peki, Marmaris Belediye Başkan aday adayı Acar Ünlü kimdir?

ACAR ÜNLÜ KİMDİR?

Acar Ünlü, 1981 yılında Marmaris’te doğdu. İlk, orta eğitimimi Marmaris’te tamamladıktan sonra, lise
eğitimimi İzmir Türk Koleji Fen Lisesi’nde tamamladı. 1998 yılında ise üniversite sınavlarında Başkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünü kazandı. 2003 yılında Üniversite'den mezun olduktan sonra 2009 yılında Bilgi Üniversitesi MBA(İşletme Yüksek Lisansı) programını tamamladı.

2007'ye kadar ailesine ait olan otelleri ve restoranları işletti. 2007 yılında kurduğu gıda sektöründe hizmet veren ve 3 şubeye kadar çıkardığı şirketini 2015 yılında CHP İlçe Başkanı olunca devretti. İlçe Başkanlığı görevinden sonra da kurduğu “kısa süreli konaklama” hizmeti veren sistemi ile konaklama sektöründe hizmet vermekte. Ayrıca aile gayrimenkullerinin yönetimi ve geliştirilmesi ile de uğraşıyor.

2006 yılında evlenen Ünlü, bir çocuk sahibi.

Ünü, CHP'de 2015 yılına kadar Muğla ilinde Parti Eğitimciliği görevinde bulundu. 2014 yerel seçimlerinde Marmaris Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. 2015'teki CHP Marmaris İlçe Başkanlığı seçimlerini kazanarak Marmaris İlçe Başkanlığı görevine başladı.