35 yıllık özlem morgda bitti

35 yıllık özlem morgda bitti

Evlenmek için ailesinden destek alamayan Hüseyin Ozan’ın (64) naaşı evi terk ettikten 35 yıl sonra morgdan gelen haber üzerine ikiz kızkardeşi ve diğer kardeşleri tarafından alınarak memleketine götürülüp defnedildi.

1984 yılında Kayseri’nin Felahiye ilçesindeki Darılı Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Ozan askerden döndükten sonra evlenmek istedi; ancak babası maddi sıkıntılar sebebi ile oğlunu evlendiremeyeceğini söyledi. Buna sinirlenip evi terk eden Hüsayin Ozan’dan ailesi bir daha haber alamadı.

Tekirdağ’a gidip yerleşen Hüseyin Ozan 17 Kasım’da Süleymanpaşa ilçesinin Aydoğdu Mahallesi’nde inşaat halinde bir binada ölü bulundu. Çevredekilerin kimsesiz olarak tanıdığı ve sıva ustalığı yaptığı öğrenilen Hüseyin Ozan’ın ölüm sebebi kalp krizi olarak belirlendi.

MORGDA BİTEN ARAYIŞ

Tekirdağ’da bulunan jandarmadan gelen haberle ikiz kardeşinin vefaat ettiğini ve teslim alacak aile yakınlarının arandığını öğrenen Gülseren Karacaoğlan (64), diğer 3 kardeşi ile birlikte ölen ikiz erkek kardeşinin naaşını alarak Kayseri’ye getirdi ve oğullarına hasret öldüklerini belirttiği anne ve babasının yanına defnedilmesini sağladı. Nihayet yıllarca arayışın ardından kardeşini ölmüş de olsa bulduğu için mutlu olduğunu belirten Gülseren Karacaoğlan, kardeşini tanıyanların telefonla da olsa iletişime geçerek bugüne kadar kardeşinin nasıl bir hayat yaşadığı ile ilgili kendisine bilgi vermesinin kendisini avutacağını belirtti.