Adana’da Ayakkabı ve Moda Tasarım Merkezi açıldı

Adana’da Ayakkabı ve Moda Tasarım Merkezi açıldı

Çukurova Kalkınma Ajansı'nın 2018 yılı mali destek programı kapsamında hayata geçirilen Ayakkabı ve Moda Tasarım Merkezi törenle açıldı.

Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, “Proje ile ilimizde bulunan yüzlerce küçük ve orta ölçekli ayakkabı ve konfeksiyon üreticimizin kendi modellerinin tasarımını Adana'da yaptırarak zaman ve maliyet tasarrufu elde etmeleri ve rekabet gücünü artırmalarını hedeflemekteyiz. Marka değeri olmayan ürünlerin pazarda yer bulabilmesi çok güç. İmalatçı ve toptancı firmalarımızın koleksiyon oluşturma süreçlerine katkı yapacak merkezimiz, yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine sanal sunum yapma imkanı da sağlayacaktır” dedi.

"Adana, bu projelerle hedeflerini ortaya koyuyor"

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lutfi Altunsu ise konuşmasında, son dönemlerde ajans olarak verdikleri desteklerin; girişimcilik, tasarım ve ürün geliştirme odaklı olmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Adana, bu projelerle geleceğe yönelik hedeflerini net bir şekilde ortaya koymaktadır. Ajans olarak böyle bir projeye destek olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz” ifadelerini kullandı.