Adnan Hocaoğlu YURT’a konuştu; ‘2019’a Partimizi En İyi Şekilde Hazırlayacağız’

Adnan Hocaoğlu YURT’a konuştu; ‘2019’a Partimizi En İyi Şekilde Hazırlayacağız’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova İlçe Başkan Adayı Adnan Hocaoğlu, YURT’a konuştu. Hocaoğlu, ‘1992 yılından beri CHP’ye emek veren bir partili olarak partiyi 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlayacağım’ dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olağan kurultay süreci, mahalle delege seçimlerinin ardından ilçe başkanlığı seçimleriyle devam ediyor. İzmir’in metropol ilçelerinden olan şimdiye kadar 3 ismin adaylığını açıkladığı yarışta seçim 3 Aralık da yapılacak.

Hedeflerini Anlattı
İlçe Başkanı olması durumunda hedeflerini YURT’tan Özgür Tuğrul’a anlatan Adnan Hocaoğlu, şunları söyledi; ‘İlk defa ilçe başkanlığına aday oluyorum. Delegelerimiz ve üyelerimiz bizi takdirle karşılayıp ödüllendirirse başkan olacağım. Yerel yönetimlerde yapmış olduğum görevler, çalışmalar parti içinde bulunduğum üst görevlerdeki tecrübelerimle bunları düşünen, bilen arkadaşlarımızın önerileri ve teşvikiyle ilçe başkanlığına önerildim.”

‘Halkta, Örgütte, Delegede ve Partide Varım’
İlçe başkanlığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğini vurgulayan Hocaoğlu, “İyi bir yönetici olduğumu iddia ediyorum. Şuanda da ilçe başkanlığını en iyi, en başarılı, en canlı, en üretken yapacak ilçe başkan adayı olduğumu iddia ediyorum. İlçe başkanı olan kişi genel merkezimizden gelen politikalarımızı halka yansıtan en iyi aracı kurum veya aracı temsilciler olduğuna inanıyorum.Halkta varım, örgütümde varım, delegasyonumuzda varım, partimizde varım”
diye konuştu.

‘İlçe Başkanı Olarak Göreve Devam Edeceğim’
Hocaoğlu, “Ben Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına seçildiğim takdirde, kesinlikle hiçbir yere aday olmayacağım. Ne milletvekilliğine ne de yerel yönetimlerin hiçbir kademesinde görev almayacağım. Bunu neden
önemsiyorum; çünkü ilçe başkanı olan arkadaşımız kendisiyle ilgili hiçbir plan proje olmadığı takdirde 2019 başkanlık seçiminde, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçtirme çabasında eksik kalacağını düşünüyorum” dedi.

‘Kadınlar ve Gençlerle Birlikte Yöneteceğiz’
Kadınlar ve gençler ile birlikte ilçeyi yöneteceklerinin de altını çizen Hocaoğlu,“Son seçimlerde gördüm ki en çok koşan, çalışan kadınlarımız ve gençlerimizoldu. Mahalle gezmelerimde bir araya geldiğim gençlerimize şunu söylüyorum;
ben gençliğinde farklı düşünen, farklı eylem içerisinde olan, ters düşünen biriydi. Gençlerimizden de bunu istiyorum. Hatta ilçe başkanlığıyla, parti disiplini içerisinde yönetimle, gerekirse tartışan bir gençlik istiyorum. Bizi
yönlendiren bir gençlik istiyorum. Ben ilçe başkanının, ilçe yöneticilerimizin her dediğini karga tulumba gibi kafa sallayan bir gençlik istemiyorum. Gençlik bambaşka olmalı, aktif olmalı, ters düşünmeli” diye sözlerini noktaladı.