Başkan Batur, CHP Narlıdere yeni yıl etkinliğine katıldı

Başkan Batur, CHP Narlıdere yeni yıl etkinliğine katıldı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere ilçe örgütü tarafından düzenlenen yeni yılı ve yeni ilçe yönetimini kutlamak için hazırlanan etkinliğine katıldı. CHP Narlıdere İlçe örgütü binasında düzenlenen yeni yılı ve yeni ilçe yönetimini kutlamak için hazırlanan etkinliğe Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe başkanı Şahin Fırat’ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu, Musa Çam, Tacettin Bayır, Tuncay Özkan ile CHP Narlıdere İlçe kadın kolları, Gençlik kolları ve p

Birlik ve beraberlik mesajları

CHP Narlıdere İlçe örgütü binasında gerçekleştirilen yeni yıl etkinliğinde yeni yönetim ile beraber yapacağı çalışma planını açıklayan CHP Narlıdere İlçe başkanı Şahin Fırat, herkesin yeni yılını kutladı. Fırat “ Bir kaç aydır süren kongre ve delege seçimleri sebebi ile yoğun bir süreç yaşadık. Partili arkadaşlarımız üzmeden güzel bir seçim sürecini geride bıraktık. Yönetim, Kadın kolları ve gençlik kollarında görev yapacak olan çalışma arkadaşlarımızı belirledik. Ben bir kez daha kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. 2018 yılı itibari ile Narlıdere örgütümüz parti binasında toplantı yapmak yerine sahaya inerek mahalle bazında çalışmalara başlanacak. Bunun için yeni yılda yapacak işimiz çok. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir çalışma ortaya koyacağımıza inaniyorum. Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

CHP bu ülkenin sigortasıdır

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere ilçe örgütü etkinliğinde yaptığı konuşmada ‘Kenetlenmek ve birlik beraberlik tek çözüm yolumuz’ dedi. Batur “ İlçeler bazında kongreler sürecinden geçtik süreci tamamladık. 7 Ocak’ta da İzmir il kongremizi gerçekleştirceğiz. Ardından da 3 Şubat’ta da kurultayımız gerçekleştirilecek. Ondan sonraki süreç için ise tek yapmamız gereken şey çalışmak. Seçimleri ve parti içi meseleleri bir kenara bırakıp artık birlik, beraberlik içinde mücadele etmemiz gerekiyor. Cumhuriyet Halk partisi bu ülkenin sigortasıdır. Gün be gün ortaya çıkan gelişmeler ile bu sigorta çok daha önemli hale gelmiştir. Biz Narlıdere’de kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla birlikte yapacağımız çalışmalar ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Narlıdere Türkiye’ye örnek olacak başarılı çalışmaların altına imza atacaktır. Ben yeni yılın hepinize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

Milletvekillerinden yeni yıl dilekleri

CHP İzmir Milletvekilleri CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu, Tacettin Bayır, Musa Çam, Tuncay Özkan gerçekleştirdikleri konuşmalarda hükümetin KHK’lar ile bir çıkmaza sürüklendiğini, bunun için mücadeleye ülkenin her yerinde devam edeceklerini ifade ettiler. Yeni seçilen CHP Narlıdere İlçe başkanı Şahin Fırat ve ekibini kutlarken yeni yılın Cumhuriyet halk partisine, partililere tüm ülkeye başarı ve mutluluk getirmesi dileklerini iletti.