Başkan eşleri  Narlıdere'de buluştu

Başkan eşleri Narlıdere'de buluştu

2017 yılının son başkan eşleri buluşması Narlıdere'de gerçekleştirildi. 

Özgür Tuğrul-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı eşi Türkegül Kocaoğlu önderliği ve Narlıdere Belediye Başkanı eşi Ferah Batur'un ev sahipliğinde gerçekleşen yılın son buluşmasına ilçe belediye başkanı eşleri yoğun ilgi gösterdi.

İzmir'in belediye başkanı eşleri yılın son buluşmasında Narlıdere'de öğle yemeğinde bir araya geldi. Buluşmaya İzmir Büyükşehir Belediye başkanı eşi Türkegül Kocaoğlu başta olmak üzere ev sahibi Narlıdere Belediye Başkanı eşi, Ferah Batur, Bergama Belediye Başkanı eşi Meltem Gönenç, Beydağ Belediye Başkanı eşi Halide Şentürk, Çiğli Belediye Başkanı eşi Ergül Arslan, Foça Belediye Başkanı eşi Derya Demirağ, Güzelbahçe Belediye Başkanı eşi Nilüfer İnce, Karaburun Belediye Başkanı eşi Havva Çakır, Karabağlar Belediye Başkanı eşi Figen Selvitopu, karşıyaka Belediye Başkanı eşi Zehra Akpınar, Menderes Belediye Başkanı eşi Esra Soylu, Ödemiş Belediye Başkanı eşi Nevin badem, Belediye Selçuk Başkanı eşi Ayşen Bakıcı, Tire Belediye Başkanı eşi Yüksel Çiçek, Torbalı Belediye Başkanı eşi Arzu Görmez ile CHP İzmir eski Milletvekili Türkan Miçooğulları ile Narlıdere Belediye Meclis üyesi Nurhayat Kaya katıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediye başkanı eşi Türkegül Kocaoğlu’nun 2017 yılının kısa bir değerlendirmesini yaparak başkan eşleri ile 2018 yılında yapılacak çalışmaların görüşütü. Narlıdere buluşmasında Türkegül Kocaoğlu ve Ferah Batur ayrıca geçtiğimiz haftalarda silahlı bir saldırıya uğrayan ve bacağından yaralanan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin eşi Nilüfer İnce'ye bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileterek olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Görüşmeler ardından başkan eşleri, yılın son buluşmasında kısa bir Narlıdere turu atarak Narlıdere Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile hayata geçirdiği Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tesisleri ziyaret ettiler. 

Başkan eşleri geçen yılki buluşmada henüz yapım aşamasındayken gezdikleri tesisleri bu yıl faal halde gördüler. Manzarası, kafeterya ve restorantı ile tüm İzmir'i ağırlayan tesisleri beğenen başkan eşleri birer anı fotoğrafı çektirdiler. 2017 yılının son başkan eşleri ağırlamasını gerçekleştiren ev sahibi Ferah Batur ile İzmir Büyükşehir Belediye başkanı eşi Türkegül Kocaoğlu misafirlerine yeni yılda aileleri ve sevdikleri ile birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri dilerken Narlıdere'li kadınların el emekleri ile hazırlanan bir yeni yıl sepeti armağan etti