Bölgenin sevilen yüzü: Ayazoğlu

Bölgenin sevilen yüzü: Ayazoğlu

Ayazoğlu Proje inşaat Emlak Firması, Esenyurt'un gözde bölgelerinden Kıraç mevkiine bölgenin sevilen yüzü Ali Akkaya yönetiminde hizmette açıldı.

Ayazoğlu Proje İnşaat Emlak firması siyasilerin, İTO meclis üyeleri, STK mensupları, Basın yayın organlarının katılımıyla hizmete açıldı.    

AKKAYA'YI SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI  

Esenyurt'un Kıraç bölgesinde hizmete açılan emlak şirketi, siyasilerin, İTO meclis üyeleri STK temsilcilerinin yanı sıra çevredeki halkın da yoğun katılımıyla açılış törenini gerçekleşti.

AKKAYA: " HEDEFİMİZ EMLAK SEKTÖRÜNÜ HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK." 

Açılış konuşmasını yapmak üzere söz alan Ayazoğlu Proje, İnşaat, Emlak ve Mimarlık yönetim kurulu Başkanı Ali Akkaya, kaliteli hizmet ve güler yüzlü çalışanları ile bölge halkının birincil ihtiyacı olan konut sektöründe bölgenin bir numaralı ismi olmayı hedeflediğini ifade etti. Ali Akkaya, 'Amacımız Kıraç bölgesinde emlak sektörünün bir numaralı ismi olmak. Bunu da özverili çalışmamız ve güler yüzlü hizmetimizle başaracağız. Firmamızın tüm Esenyırtlular için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başarıya doğru ilk adımı attığımız bu önemli günde bizi yalnız bırakmayan tüm sevdiklerimize, dostlarımıza ve yoğun katılımından dolayı Kıraç halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum' diye konuştu.