CHP'den Sinop Tersanespor'a destek ziyareti

CHP'den Sinop Tersanespor'a destek ziyareti

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Tersanespor’u ziyaret etti. Karadeniz,”Takımımızı sonuna kadar destekliyoruz. Sinop Tersanesporumuza yeşil sahadaki tüm mücadelelerinde başarılar diliyorum” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez ve İlçe Yönetimi ile birlikte TMVFL Orta Karadeniz Grubunda mücadele eden Sinop Tersanespor’u ziyaret etti.

Sinop’ta iki yıl önce yeniden kurulan Sinop Tersane Spor Kulübü Başkanı Ali Karagülle ziyaretlerinden dolayı Karadeniz ve beraberindeki CHP heyetine teşekkür etti. Takımın durumu ve çalışmaları hakkında bilgi veren Karagülle, “Antrenörümüz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarımız ile birlikte şampiyonluğu hedefledik. Bunu başarmak için disipli bir şekilde çalışıyoruz. Bizi destekleyen ve her anlamda katkı sunan Milletvekilimiz Barış Karadeniz’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de, Sinop’ta 1958 yılında kurulan ve uzun yıllar farklı liglerde mücadele ettikten sonra maddi sorunlar nedeniyle 1976’da kapanan Sinop Tersane Spor Kulübü’ne yeniden hayat verdikleri için Başkan Karagülle’ye teşekkür etti. Karadeniz, “Sinop tarihinde önemli bir takımımız Tersanespor’un başarıları hepimizi gururlandırır. Şampiyonluğu hedefleyen takımımızın hedefine ulaşmasını canı gönülden istiyorum. Katkı ve desteklerimiz devam edecek. Sinop Tersanesporumuza yeşil sahadaki tüm mücadelelerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.