CHP'li Karadeniz, İzmir'de Sinoplularla buluştu

CHP'li Karadeniz, İzmir'de Sinoplularla buluştu

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İzmir Sinoplular Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği (İZSİNDER)’in konuğu olarak gittiği İzmir’de Sinoplularla bir araya geldi.

İZSİNDER’in, Ege bölgesi Sanayi Odası’nda (EBSO) düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinin konuğu CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz oldu. Sivil toplum kuruluşu olarak Sinoplu hemşerileri ile birlikte olmanın önemine dikkat çeken İZSİNDER Başkanı Nuri Önal, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

İZSİNDER’in konuğu olan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, burada yaptığı konuşmasında İzmir’de Sinoplularla birlikte olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, İZSİNDER’e teşekkür etti. Karadeniz, “Sinop için ve Sinoplular için her yerde birlik ve beraberlik içinde Türkiye ve Sinop için çalışıyoruz. Sinoplu olmaktan, Sinop sevdasını sizler gibi yüreğimde taşımaktan büyük bir onur duyuyorum. Sinop için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Başkanımız Nuri Önal’ın bahsettiği faaliyetlerden gurur duydum. Güzel ve değerli işler yapıyorlar. Bizler de bu faaliyetlere destek ve katkı sunabilirsek ne mutlu” diye konuştu.

Çok sayıda Sinoplu’nun katıldığı birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde Emine Aksoy Otçu seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı. Sinop’a özgü önemli bir gelenek olan “Helesa”nın da yapıldığı gecede, CHP’li Barış Karadeniz’e Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri armağan edildi.