CHP'li Karadeniz Sinoplu Gönül Dostları ile İstanbul'da buluştu

CHP'li Karadeniz Sinoplu Gönül Dostları ile İstanbul'da buluştu

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İstanbul’da bulunan Sinoplu Gönül Dostları ile bir araya geldi. Karadeniz, “Sinoplular nerede ise ben de orada olmaya gayret ediyorum. Sinop sevdamızı büyüterek paylaşıyor, paylaşarak büyütüyoruz. Bizim Sinop sevdamız dilimizde değil, yüreğimizde. Sinoplu Gönül Dostları ile birlikte olduğum için şanslıyım” dedi.

İstanbul’da bulunan Sinoplu Gönül Dostları’nın her ay düzenlediği toplantının bu ayki konuğu CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’di. İstanbul Paşa Köşk’te gerçekleşen toplantıda çok sayıda İstanbul’da yaşayan kanaat önderi bulundu. Çok samimi geçen toplantıda bir araya gelenler kendilerini tanıttı. Sinoplu Gönül Dostları Genel Sekreteri Kadir Akdoğan Barış Karadeniz’in özgeçmişi hakkında bilgi verdikten sonra Karadeniz yaptığı konuşmasında davet ettikleri için Gönül Dostlarına teşekkür etti. Karadeniz şunları söyledi:

“Sinoplular nerede ise ben de orada olmaya gayret ediyorum. Sinop sevdamızı büyüterek paylaşıyor, paylaşarak büyütüyoruz. Bizim Sinop sevdamız dilimizde değil, yüreğimizde. Sinoplu Gönül Dostları ile birlikte olduğum için şanslıyım. Sizlere çok çok teşekkür ederim.”