CHP'li Serter: Adalet, huzur, aş ve iş için geliyoruz

CHP'li Serter: Adalet, huzur, aş ve iş için geliyoruz

CHP İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Bedri Serter, diğer milletvekili adayları ile ziyaret ettiği seçim bölgesinin tüm İlçe, belde ve köylerinde büyük ilgi gördü. Ziyaret ettiği oda ve kurum ve derneklerde de büyük ilgiyle karşılanan CHP Milletvekili adayı Bedri Serter özellikle iş dünyasının büyük desteğini arkasında buldu.

İş dünyasını yakından tanıyan ve iş aleminin içinden gelen bir aday olarak İzmir’in Ankara’daki sesi olacağını söyleyen Bedri Serter, “Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin İzmir’de yaptığı ve 3 milyon kişinin üzerinde katılımı olan mitingimizde ülkemiz adına bizleri daha da umutlandırdı. Bu coşku ve heyecanın Pazar günü sandığa da yansıyacağına inanıyorum. Biz bu süreçte köylüsüyle, esnafıyla ve iş dünyasının temsilcileriyle yakın temaslar kurduk, önemli destekler aldık. Sandıktan da halkımızın desteğiyle zaferle çıkacağımıza inanıyorum. 25 Haziran sabahı Ankara’da İzmir’in en aktif vekili olarak iş başı yapacağıma inancım sonsuz. Bu süreçte bana destek olan tüm halkımıza, tüm iş dünyası temsilcilerine teşekkür ediyorum. Ankara’ya gittikten sonra da onların Bedri abisi, Bedri kardeşi olmayı sürdüreceğim, sorunlarının takipçisi olacağım” dedi.

Uyumlu çalışma

24 Haziran seçimlerinin baskın seçim olarak belirlenmesi kendilerini anlatma konusunda fazla vakit olmadığını ancak bölgesindeki milletvekili aday arkadaşları ile birlikte iyi bir program yaparak herkese dokunmaya çalıştıklarını belirten Serter, “Hem İzmir iş dünyasının tanıdığı biri olmam hem de CHP İzmir İl Başkanlığı yapmam bu süreçte bana avantaj sağladı. Kendimi anlatmak yerine doğrudan İzmir’in ve vatandaşların sorunlarına eğilme fırsatı yakaladım. Basitçe bize oy verin deyip hal hatır sormak yerine temas ettiğim vatandaşların sorunlarını onlar bana söylemeden dile getirerek çözüm önerilerini sıralamam, sorunları bilen ve çözümle gelen aday olarak özellikle iş dünyası temsilcileri, odalar, STK’lar ve esnaftan büyük destek almamı sağladı” diye konuştu

İzmir benim evim

Bu süreci diğer aday arkadaşları ile birlikte en doğru şekilde yönettiklerini söyleyen Serter, “Kökleri İzmir’de olan, İzmir’de yaşayan, İzmir’de kazanan bir iş insanı olarak İzmir benim evim. İş aleminin de sorunlarını biliyorum, çevre köylerimizin, çiftçilerimizin, insanlarımızın da sorunlarını biliyorum. Sosyal demokrat bir insan olarak ve CHP’li bir partili olarak olması gerektiği gibi halkımızla yaşamım boyunca teması hiçbir zaman koparmadım. Hem CHP örgütü beni tanır hem de insanlarımız” dedi.