Esnaf Birliği'nden CHP'ye Ziyaret 

Esnaf Birliği'nden CHP'ye Ziyaret 

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'i makamında ziyaret etti. 

CHP İzmir İl Başkanı Yücel ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu ve yönetimi, CHP'nin her dönem esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ifade ederek , yeni yönetime başarılar diledi. Mutlu ziyarette şunları söyledi.

CHP HER DÖNEM ESNAFIN SORUNLARIYLA İLGİLENDİ  

Birliğimizin İzmir'de 120 bin, emekli olan ama sicil kaydı bulunan üyelerimizle birlikte 345 bin üyesi var. Cumhuriyet Halk Partisi her dönemde esnafımızın sorunlarıyla yakından alakadar olmuştur. Birliğimizin Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam'da CHP'nin İzmir milletvekiliyken mecliste esnafımızı çok iyi temsil etmişti. Bugün de sorunlarımıza yakın ilgi gösteriliyor. Geçmiş dönemlerde CHP'den çok sayıda belediye meclisi üyesi odamızın da üyesiydi. Meclis üyeleriyle ilgili kanuni değişlikten sonra bu sayı azalmış olsa da, İzmir'de yerel yönetimlerimizle oldukça iyi ilişkilerimiz var. Bugün bu ziyaretimizle yeni yönetimimizi tebrik etmek istedik. Esnaf teşkilatı olarak genç il başkanımıza ve yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyor, partinize ve İzmir'imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

'ESNAFIMIZ ÖNCELİĞİMİZ' 

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretinin, kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel; "Esnaflarımız bizim önceliğimiz . Sorunları olduğunda çözüm için ne gerekiyorsa yapmaya hazırır" dedi. Yücel sözlerini şöyle sürdürdü. Esnaf Birliğimizin değerli başkanı ve yönetiminin ziyareti bizler için çok anlamlı. Esnafımız Türkiye'nin aynası demektir. Türkiye'nin nabzını en iyi tutan kesim esnaf kesimidir. Biz göreve geleli yaklaşık 2 buçuk ay oldu. Çok önemli bir süreçte göreve başladık.Göreve gelir gelmez STK ve odalarımızla ilgili çalışmalar ve ziyaretlere hız verdik. Türkiye için son derece kritik bir dönem yaşıyoruz. Ülkemiz neredeyse 2 yıldır OHAL ve KHK'larla yönetiliyor. Bu da ekonomimizi çok kırılgan ve güvensiz bir hale getirdi. Bu durumdan en çok esnafımız etkileniyor. CHP olarak OHAL'in sona erdirilmesi, ülkemizin normalleşmesi ve kalkınması için mücadelemize devam ediyoruz. 

YÜCEL: HERKESE İHTİYACIMIZ VAR 

Bu kaygıları taşıyan herkese ihtiyacımız var. Esnaf teşkilatınızın sorunlarını çok önemsiyoruz. Bu sorunların çözümü ve ihtiyaç duyduğunuz her anda tüm gücümüzle yanınızda olacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu ziyaret için Sayın başkanın nezdinde, tüm esnaf birliğimize ve üyelerine çok teşekkür ediyor,önümüzdeki süreçte de birlikte çalışacağımıza yürekten inanıyorum.