Habibler Cem Evi ailesi piknikte buluştu

Habibler Cem Evi ailesi piknikte buluştu

Habibler Cem Evi’nin geleneksel hale getirdiği piknik şöleni geçtiğimiz hafta Pazar günü gerçekleşti. Sultangazi Hacı Bektaş-ı Veli piknik alanında gerçekleştirilen şölene çok sayıda kişi katıldı.

Habibler Cem Evi’nin geleneksel hale getirdiği piknik şöleni geçtiğimiz hafta Pazar günü gerçekleşti.

Sultangazi Hacı Bektaş-ı Veli  piknik alanında gerçekleştirilen şölene Siyasi partiler temsilcileri , Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ,Dernek Başkanları ,Pikniğe Katkı suna İş Adamları,ile çok sayıda kişi katıldı.

Oldukça kalabalık gerçekleşen piknik şöleninde dernek yöneticileri ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Habibler Cemevi Başkanı Orhan Satılmış, piknik şöleninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:  ‘Sultangazi'de  geleneksel hale getirdiğimiz piknik şölenini gerçekleştirdik. Uzun zamandır sizinle birlikte birçok etkinlik düzenliyoruz. Maksadımız Can’larımızın  birbiriyle daha yakında yaşamın her alanında birlikte olmalılardır. Hayatın her alanında yan yana, omuz omuza olacağız.””.Bizi yalnız bırakmayarak Piknik davetimize katılarak bizi ziyadesiyle memnun ve mutlu eden bütün Can’larımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cem Evi ailesi olarak bu tip organizelere devam edeceğiz. Amacımız tek çatı altında topladığımız kardeşlerimizle zaman geçirmek’ dedi. Gün boyu devam eden Cem Evi pikniğinde Davul Zurna Ekibi ,Gökhan Turhan,Ali Görer ,Raber Dilber ve sürpriz sanatçılarda sahne aldı.