Hayvansever Başkan’a doğum günü hediyesi; 2 yavru ‘Kurt Köpeği’

Hayvansever Başkan’a doğum günü hediyesi; 2 yavru ‘Kurt Köpeği’

Makam odasında kedisi ,Çiko, su kaplumbağası, Tekila, papağanları; Coco ve Gezi ile yaşayan, belediyenin çatısında da güvercin besleyen hayvansever Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a belediye personelinin doğum günü hediyesi 2 yavru kurt köpeği oldu. Başkan Şenol, erkek olana ‘Dost’, dişi olan köpeğe ise ‘Zeyna’ ismini verdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü 10 Kasım’da dünyaya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, doğum günlerini 11 Kasım’da kutluyor. Şahsi hediye kabul etmeyen, doğum günlerini kutlamaktan hoşlanmayan hayvansever Başkan Şenol’a belediye personelinin bu yılki hediyesi de iki tane Alman kurdu yavrusu oldu.

Sokakta çamura bulanmış halde bulduğu ‘Çarşı’ ismini verdiği köpeğe evinde bakan Şenol’un uzun zamandır Safkan Alman kurdu köpeğine ilgi duyduğunu öğrenen belediye çalışanları bir dişi bir erkek olmak üzere 2 aylık yavru köpekleri, kendi aralarında düzenlenen küçük bir kutlama ile başkana hediye etti. Başkan Şenol, erkek olana ‘Dost’, dişi olan köpeğe ise ‘Zeyna’ ismini verdi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından bakımları yapılan yavru köpekler için kulübe hazırlatan Başkan Şenol; “Hayvanları çok seviyorum. Onlarla vakit geçirmek, konuşmak ise en büyük hobim. Uzun zamandır Safkan Alman Kurdu istiyordum, benim gibi hayvan dostu olan belediye personelimize çok teşekkür ederim' dedi.