Hilal Futbol Kulübü'nden Selvitopu'na ziyaret

Hilal Futbol Kulübü'nden Selvitopu'na ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Peker Mahallesi Hilal Spor Futbol Kulübü oyuncuları ve yönetimini makamında ağırladı.

Karabağlar'da sporun gelişmesi için çaba harcayan, ilçe amatör spor kulüplerine her yıl nakdi ve malzeme yardımlarla kulüplere destek olan Başkan Muhittin Selvitopu, Hilal Spor Futbol Kulübü yönetici ve futbolcularını makamında ağırladı. Peker Mahallesi Muhtarı Abdülbaki Işık'ın da katıldığı ziyarette, Hilal Spor Futbol Kulübü Başkanı Kamil Taşkesen kulüp olarak yaşadıkları sıkıntıları Başkan Selvitopu'na anlatarak desteğini istedi. 
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sporun gelişmesi için yapılan çalışmalarda bahsederek, kulübün yaşadığı sıkıntıları aşmaları için destek olacaklarını belirtti. Selvitopu ayrıca, "Karabağlar'da biz spora önem veriyoruz. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan kurtarmanın iki yolu var, birisi spor diğeride kültür sanat faaliyetlerinin olabileceği yerlerdir. Belediye olarak bunlara önem veriyoruz" dedi.
Başkan Selvitopu kendisine ziyaret sonrasında çiçek veren çocuklara, birer ayakkabı hediye etti. Kulüp yönetimi ve çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi olarak ilçede spora katkılarının devam edeceğini belirtti.