Polat’a İlk başvuruda adaylık

Polat’a İlk başvuruda adaylık

İzmir’de CHP’nin aday listelerinde en dikkat çekici isimlerden biri Mahir Polat oldu. Parti içinde mahalle temsilciliğinden YDK üyeliğine giden siyasi serüvende Polat ilk aday adaylığında vekil adayı olmayı başardı.

Özgür TUĞRUL/ Yurt Gazetesi

2. Bölge 6. Sıra adayı Polat, 'Arkamdaki sıralarında Meclis’e girmesi için 24 Haziran’a kadar var gücümle çalışacağım. Örnek çalışkan bir vekil olmak istiyorum' dedi.

Son il kongresinde ismi il başkanlığı içinde gündeme gelen Polat’ın listede yer alması sürpriz olarak nitelendirilse de Polat için kent içinde muhalif olarak adlandırılan ilçe başkanlarının da (Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli) Genel Merkez’deki görüşmelerde olumlu görüş sunduğu öğrenildi.   

'ÖRNEK, ÇALIŞKAN BİR VEKİL OLMAK İSTİYORUM'

YURT gazetesine konuşan Polat “ Örgüt içinde ve görevlerimdeki duruşumdan dolayı tercih edildiğimi düşünüyorum. Listede sıram nedeniyle yüküm ağır. Arkamdaki sıralarında Meclis’e girmesi için 24 Haziran’a kadar var gücümle çalışacağım. Örnek çalışkan bir vekil olmak istiyorum. Örgütü yakından tanıyorum. Örgütten hiç kopmadım, kopmam. Genel Başkanımızın güvenine layık olacak işler yapmak istiyorum.”