Süleyman Bengül CHP Seyhan Gençliğe aday

Süleyman Bengül CHP Seyhan Gençliğe aday

Süleyman Bengül CHP Seyhan Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Süleyman Bengül, “Gençliğin iddiasını daha da büyütmek, gerek parti içinde gerekse ülke yönetiminde daha çok söz sahibi olmasını sağlamak için, umut dağıtarak herkesi kucaklamak için, Adana'da partimizin bayrağını daha da yükseklere taşımak için, tarlalardan fabrikalara, sokaklardan fakültelere kadar her yerde örgütlü bir gençlik yaratmak için Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına talibim” dedi.

BENGÜL ADAYLIĞINI AÇIKLADI
3 Aralık Pazar günü Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek CHP Seyhan ilçe Gençlik Kolları Kongresinde başkanlığa aday olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla duyuran Süleyman Bengül,  “Evimizde oturup sıcak çayımızı yudumlayarak "N'olacak bu memleketin hali?" diye hayıflanmayı biz kendimize hiçbir zaman yakıştırmadık. Çünkü bizler yüreği bağımsızlık ateşiyle yanan gençleriz. Çünkü bizler Kurtuluş Savaşı'nın temellerinin atıldığı bir kentin evlatlarıyız. Nereden geldiğimizi ve nereye gitmek istediğimizi asla unutmayız” diye konuştu. 

“BU YOLA BAŞ KOYDUK”
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeften ayrılmadan; emekçi, yoksul ve ezilen halkın daha adil, daha eşit, daha güzel yarınlarda yaşamalarını sağlamak adına yola çıktıklarına belirten Bengül, “Devrimciliği alınyazımız olarak görüp kendi gençliğimizin en güzel yıllarını harcayarak biz bu yola baş koyduk. Biz gücümüzü ‘Ya istiklal, ya ölüm’ diyenlerden, 6 Mayıs şafağında yüzünde tebessümle darağacına yürüyenlerden, biz gücümüzü Ankara kar altındayken anahtarı apansız bir ölüme çevirenlerden, ‘Ne ezen ne ezilen, insanca hakça bir düzen’ şiarıyla her türlü sömürüye karşı isyan edenlerden, ‘Her yer Taksim her yer direniş’ sloganlarıyla sonsuzluğa gidenlerden alıyoruz” şeklinde konuştu. 

“GERİ ADIM ATMADAN, ARDIMIZDA İZ BIRAKARAK GELECEĞE DOĞRU YÜRÜYECEĞİZ”
Bu yola sarsılmaz bir inançla çıktıklarını dile getiren Süleyman Bengül, hiçbir zaman geri adım atmadan, geleceğe doğru iz bırakarak yürüyeceklerini söyledi. Bengül, “Gençliğin iddiasını daha da büyütmek, gerek parti içinde gerekse ülke yönetiminde daha çok söz sahibi olmasını sağlamak için, Ötekileştirmek yerine umut dağıtarak herkesi kucaklamak için, Adana'da partimizin bayrağını daha da yükseklere taşımak için, Tarlalardan fabrikalara, sokaklardan fakültelere kadar her yerde örgütlü bir gençlik yaratmak için 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek Olağan Gençlik Kongremizde Cumhuriyet Halk Partisi'nin devrimci ve onurlu neferlerinin oylarına ve desteklerine talip olduğumuzu sizlere duyurmayı bir görev sayıyorum” dedi. 

DİĞER ADAYLARA BAŞARI DİLEĞİ
Seyhan İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde demokrasi adına birlikte yarışacağı onurlu ve inançlı tüm aday arkadaşlarına başarı dileyen Bengül, “kongremizin bir şölen havasında geçmesini ve gençliğimizin birliğini ve beraberliğini daha da güçlendirmesini temenni ediyorum. Partimiz, ülkemiz ve gençliğimiz adına hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.