Suriyelinin çarptığı yaşlı adam öldü

Suriyelinin çarptığı yaşlı adam öldü

Suriyeli şoförün çarpıp kaçtığı 87 yaşındaki Ferhat Sultansu yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan şoför Ahmad K., daha sonra gözaltına alındı

Bursa Osmangazi’de Suriye vatandaşı Ahmad K.’nın yönetimindeki 16 AAG 064 plakalı minibüsle Gökdere kavşağında 87 yaşındaki Ferhat Sultansu'ya çarptı. Yaşlı adam minibüsün altında yaklaşık bir kilometre sürüklendi. Sürücünün yoluna devam ettiğini gören arkasındaki otomobilin sürücüsü, selektör yaparak minibüsü durdurmaya çalıştı. Ahmad K.'nin durmaması üzerine yaklaşık 1 kilometre sonra minibüsün önünü kesen otomobil sürücü, onu uyardı. Bunun üzerine Ferhat Sultansu, çevredekilerin de yardımıyla minibüsün altında sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak kurtarıldı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Minibüsün altından kurtarılan yaşlı adam, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sultansu, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Suriyeli şoför Ahmad K. ise, Sultansu’nun aracın altından çıkarılmasından sonra olay yerinden kaçtı. Ahmad K., polis ekiplerince evinde gözaltına alınarak sorgusu için emniyete götürüldü.