Yine yeniden 'Kent Gezileri'

Yine yeniden 'Kent Gezileri'

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin tarihi ve kültürel güzelliklerini  göstermek amacıyla  kent gezilerini yeniden başlattı

İlçenin tarihi, kültürel değerlerini tanıtmak ve kentlilik bilincini artırmak için düzenlediği kent gezilerini yeniden düzenlemeye başladı.  Başta Zübeyde Hanım’ın Anıt Mezarı ve Latife Hanım Köşkü olmak üzere, müzeler ve tesisler gezilecek. Geziler için müracaat belediyenin Halkla İlişkiler Birimi’ne yapılabilecek.

KARŞŞIYAKA'NIN GÜZELLİKLERİ PAYLAŞILACAK

Karşıyaka’nın tarihi ve kültürel güzelliklerini daha fazla vatandaşa göstermek ve kentlilik bilincinin artmasına katkı sunmak amacıyla Kent Gezileri’ni yeniden başlatan Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka’nın güzelliklerini yüzlerce yurttaşıyla paylaşacak. Başta Zübeyde Hanım’ın Anıt Mezarı ve Latife Hanım Köşkü olmak üzere müzeler ve spor tesisleri ziyaret edilecek. Karşıyaka’nın ilk kapalı yüzme havuzu, Engelli Dinlenme Merkezi ve Afet Koordinasyon Merkezi de güzergahta yer alacak. 45’er kişilik gruplar halinde, ilçenin dört bir yanındaki tarihi ve kültürel noktalar ile tesisleri gezecek olan vatandaşlar müracatları belediyenin Halkla İlişkiler Birimi’ne yapılabilecek.

HERKESİ BEKLİYORUZ 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İzmir’in, hatta Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birinde yaşıyoruz. Sahip olduğumuz değerleri tüm yurttaşlarımızla paylaşmak için Kent Gezilerimizi yeniden başlatıyoruz. İzmir’in her yerinden, gezilerimize katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.