Çanakkale'de muhtardan şırıngalı tecavüz dehşeti! Serbest kalınca yine yaptı

Çanakkale'de muhtardan şırıngalı tecavüz dehşeti! Serbest kalınca yine yaptı

Çanakkale’de zehirli şırınga tehdidiyle kaçırdığı eşine tecavüz edip şiddet uygulayan Şerbetli Köyü Muhtarı İlker Mustafa Kuloğlu serbest kalınca eşini bir kez daha kaçırdı.

Çanakkale'nin Çan İlçesi'ne bağlı Şerbetli Köyü'nde yaşayan İlknur Kuloğlu (41), geçen yıl kendisine sürekli şiddet uygulayan muhtar eşi İlker Mustafa K. (51) hakkında uzaklaştırma kararı aldırarak sığınma evine yerleşti. Yakınlarının araya girmesiyle şikâyetinden vazgeçen İlknur Kuloğlu bir kafede iş bularak bir çocuğuyla birlikte kiraladığı dairede yaşamaya başladı.

Sabah gazetesinin haberine göre; geçen nisanda eve giren İlker Mustafa Kuloğlu, eşini döverek tecavüz ettikten sonra, "Yanımda zehirli bir şırınga var" tehdidiyle otomobile bindirip Karakadı Köyü yakınlarında araçtan atmaya çalıştı. Çıkan arbedede kontrolünü kaybettiği otomobil ise şarampole yuvarlandı.

Araçtan çıkardığı 2 çocuğunun annesi İlknur Kuloğlu'yu dövmeye başlayan muhtar koca, bayıldığında da su döküp ayıltarak dövmeye devam etti. İlker Mustafa Kuloğlu'nun yorgun düşerek bir ağacın altında uyuyakalması üzere ormanlık alanda saatlerce yürüyen İlknur Kuloğlu, sabaha karşı rastladığı çobanın telefonundan yardım isteyerek kurtuldu.
Gözaltına alınan İlker Mustafa Kuloğlu ise "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', "Cinsel saldırı" ve "Kasten yaralama" suçlamalarıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ancak önceki gece yine evi basan İlker Mustafa Kuloğlu eşini ikinci kez kaçırdı. Yakınları, 112 Acil Yardım hattını arayıp, muhtar ve eşine ulaşılamadığını bildirildi. Bunun üzerine 8 Haziran sabahı saat 08.00'den itibaren muhtar ve eşini arama çalışması başlatıldı. 

Çan İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri, 3 gündür aralıksız devam ettirdikleri arama çalışmaları sonucunda, saat 03.00 sıralarında kayıp olan İlknur Kuloğlu'nu Şerbetli köyünde bir evde sağ olarak buldu. 

Şerbetli köyü muhtarı İlker Mustafa Kuloğlu'nu arama çalışmaları halen sürüyor.