Eve kitleyip gittiler: 7 yaşındaki kız 6'ncı kattan düştü!

Eve kitleyip gittiler: 7 yaşındaki kız 6'ncı kattan düştü!

Adana'da, İran uyruklu 7 yaşındaki kız, anne ve babası tarafından eve kilitlendi. Eve kilitlenen kız 6'ncı kattaki evlerinin balkonundan düştü. Ağır yaralanan kızın sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Adana'da, çocuklarını eve kilitleyip dışarı çıkan  İran uyruklu anne ve babanın 7 yaşındaki kızı altıncı kattan düşerek ağır yaralandı.

EVE KİLİTLEYİP GİTTİLER

Olay, akşam saat 19.20 sıralarında merkez  Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi 71393 Sokak'ta meydan geldi. Edinilen bilgiye göre,  İran uyruklu baba Mirza R. ve anne Merfej R. oğulları Ersam R. (14), Artin R. (3) ve 7 yaşındaki kızları Avin R.'yi eve kilitleyip dışarı çıktı.

6'NCI KATTAN DÜŞTÜ

Çocuklar evde oyun oynadığı sırada, 7 yaşındaki Avin R. balkona çıktı. Balkonda dengesini kaybeden Avin R., altıncı kattan düştü. Durumu gören apartman sakinleri sağlık ve polis ekiplerini çağırdı. 7 yaşındaki kız çocuğu sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılırken, durumun ağır olduğu öğrenildi.

ANNE VE BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olayı duyan acılı anne ve baba, koşarak apartmana geldiler. Anne ve baba sinir krizi geçirip gözyaşlarına boğulurken, komşuları güçlükle sakinleştirdi.  Polis olay hakkında soruşturma başlattı.