Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Zirve tandem

Dünkü yazımın girişinde Fenerbahçe’nin ilk yarıyı önde bitirmiş olmasını, maçı 2-1 almasını dilediğimi ifade etmiştim. YURT’ta yazarlık sıfatı sahibi olalıberi; ortamlarda “göster amcana şeyini” misali, benden “şok” tahminler isteniyor. Fenerbahçe – Manchester United maçı evveli sual edenlere hep şu kısa nutku çektim:


Fenerbahçe, Aziz Yıldırım’ın ve futbol bilmez çevresinin oyun bahçesi haline gelmiş olabilir ama Skertel’in üstüne Lens transferi takımın kaderini değiştirecek mahiyettedir. Aziz Yıldırım, Caner ve Gökhan Gönül’ü kovmasa idi, Fenerbahçe futbol tarihimizin en iyi defans dörtlüsüne sahip olacaktı. Kjaer – Skertel belki bir daha göremeyeceğimiz bir tandem zirvesidir. Sağda Şener ve solda Hasan Ali form tutarsa yine de elimizde süper lig için sarsıcı bir defans hattı var demektir. Fenerbahçe’nin mevcut bu kadroyla başarı şansı Volkan Şen – Lens ikilisinin sakatlanmadan birlikte oynayışlarına bağlıdır. Kjaer – Skertel – Volkan Şen – Lens kare ası ilk 11’de ise Fenerbahçe, Beşiktaş’ı bile yenebilir. Ki bunları söyleyen ben Fenerbahçe’yi sezon başında altıncı ilan etmiştim. Nitekim Fenerbahçe, Manchester United karşısına bu kare ası ile çıkıyor. Maçın ÜST olması bankodur; ilk yarıyı Fenerbahçe önde kapatacaktır, tribünler dolu ise.


Ayrıca kupon isteyen yakın çevreme salı günü @okk006 twitter adresimden yanıt verdim. Dokuz maçın oynanmış olan dört tanesi tuttu. Gazeteye yetişebilecek olan, geriye kalan beş maçı dünkü yazımda zenginleştirerek kupon olarak arz ettim. İnternet sitemizden erişebilirsiniz.


Sahaya yerleşim doğru olduğu zaman harcadığımız paraların karşılığını alabileceğimiz apaçık gözüktü. Beşiktaş’ın Napoli’den dört puan almasının ardından Osmanlıspor da Villareal gibi bir takımdan dört puan aldı. Ndiaye ve Umar Aminu’yu göremeyen büyük takım scout’larına IQ dileyelim Kosmoz’tan…


Telefonum susmuyor halen; herkes kupon istemekte. Kupon karıştırma, yorum yaz diyen kardeşlerim Göktuğ ve Mali Ağa’nın talebine evet dedim ama nafile. Yine kupon vermeliyim. Zira kupon isteyenlere YURT alınız diyorum.


En klasik ve banko tahminleri dün yazmıştım. Ters eşleşme haftasında yalnızca iki lig takip eden bendeniz; Hoşdere İddaa Bayii, tam bir Ankara Beyefendisi Remzi Bey’den alternatif bir kupon istedim YURT okurları için. Sağolsun kırmadı, sizler için hazırladı, onu da arz ediyorum.

 

Remzi Bey Alternatif Kuponu:


220 Denizlispor – Balıkesirspor ÜST (1,65)
266 Adanademirspor – ESES 0 (3,20)
318 Dalkurd – Sirius 1 (2,20)
341 Samsunspor – URFA 0 ve 2 açık
119 Antalya – Gençlerbirliği 1 ve 0 açık
Sistem: 4-5 Kupon Bedeli: 20 TL
Makismum Kazanç: 346 TL


Fetih 1453 Kuponu:


117 Real Sociedad – A. Madrid H0 (3,30)
119 Antalya – Gençlerbirliği 1 ve 0 açık
122 Chelsea – Everton H0 (3,40)
135 Arsenal – Tottenham H0 (3,75)
266 Adanademir – ESES 0 (3,20)
Sistem: 3-4-5 Kupon Maliyeti: 27 TL
Maksimum Kazanç: 1453 TL  

 

LLLL Kuponu:


(Leonard Kweuke – Lens – Lukaku – Ljajic)

132 Rizespor – Adanaspor 1 (1,50)
149 Akhisar – Fenerbahçe 2 (1,40)
122 Chelsea – Everton VAR (1,50)
121 Torino – Cagliari ÜST (1,35)
Oran: 4,25 Misli: size Kalmış…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar