İstanbul Silivri TEM Otoyolu'nda katliam gibi kaza: 6 ölü, 2 yaralı

İstanbul Silivri TEM Otoyolu'nda katliam gibi kaza: 6 ölü, 2 yaralı

İstanbul'un Silivri ilçesi yakınlarında TEM Otoyolu üzerinde aralarında hafriyat kamyonunun da bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İstanbul'un Silivri ilçesi yakınlarında TEM Otoyolu üzerinde aralarında hafriyat kamyonunun da bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yaptığı açıklamaya göre TEM Otoyolu'nda trafik İstanbul yönünde kapalı. 

TEM Otoyolu Silivri mevkisinde saat 15.30 sıralarında aralarında bir hafriyat kamyonunun da bulunduğu çok sayıda aracın karıştığı bir kaza meydana geldi. İlk belirlemelere göre, trafik kazasında 6 kişi hayatını kaybetti 2 kişi ise yaralandı.  

Kazaya ilişkin İBB'den yapılan açıklamada, kazanın TEM Otoyolu Silivri Gazitepe Mahallesi mevkiinde, İstanbul istikametinde seyir halindeki hafriyat kamyonu ile 2 özel otomobilin çarpışması sonucu meydana geldiği belirtildi. Açıklamada, 6 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin yaralandığı trafik kazası nedeniyle Silivri Çanta ve Selimpaşa İtfaiye ekiplerine ulaştığı belirtildi.

Açıklamada, kazaya karışan araçları kaldırma çalışmalarının devam ettiği, bu arada, TEM Otoyolu'nda trafiğin İstanbul yönüne kapalı olduğu bildirildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ: JANDARMA, İFTAİYE, SAĞLIK VE AFAD EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

İstanbul Valiliği de konuya ilişkin bir son dakika açıklaması yaptı. Kaza yerine AFAD ekiplerinin sevk edildiği belirtilen valilik açıklaması şöyle:

"Bugün saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu’nda İstanbul istikameti Silivri Gazitepe Mahallesi mevkiinde sürüş hakimiyetini kaybeden ve karşı şeride geçen bir TIR, 2 hususi araca çarpmıştır. Meydana gelen kazada 6 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız da yaralanmıştır.

Yaralılar hastanede tedavi altına alınmıştır. Kaza mahalline ivedilikle jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edilmiş olup, her iki istikamette trafik tek şeritten sağlanmaktadır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.