Bahar dizisinin Umay'ından beğeni toplayan pozlar

Bahar dizisinin Umay'ından beğeni toplayan pozlar

Bahar dizisinde Umay karakterince can veren Alisa Sezen Sever pozlarıyla takipçilerini hayran bıraktı.

Salı günlerinin vazgeçilmezi olan "Bahar: Uyanmaya Hazır mısın?" dizisinde Umay karakterine can veren genç ve başarılı oyuncu Alisa Sezen Sever'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

ekran-goruntusu-2024-04-26-233014.png

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

ekran-goruntusu-2024-04-26-233029.png

Dizinin Umay'ı Alisa Sezen Sever ise son dönemin beğenilen genç oyuncuları arasında bulunuyor. 2006'da İstanbul'da doğan genç oyuncu Sever, reklam filmlerinin yanı sıra Muhteşem Yüzyıl, Fatih Harbiye, Güllerin Savaşı gibi yapımlarda rol aldı.

ekran-goruntusu-2024-04-26-233039.png

ALİSA SEZEN SEVER'DEN HAYRANLIK UYANDIRAN POZLAR

Son olarak Evli ve Öfkeli, Sahipli, Keşke Hiç Büyümesek, Tozkoparan İskender gibi dizilerde yer alan Alisa Sezen Sever, şimdilerde Show TV’nin sevilen dizisi Bahar dizisinde Umay karakterini canlandırıyor.

Instagram hesabını oldukça aktif bir şekilde kullanan Sever, pozlarıyla beğeni topladı.

umay-bahar-36bz.webp

ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR?

2006 İstanbul doğumlu olan Alisa Sezen Sever, genç oyuncular arasında başarılı bulunuyor. Pek çok reklam filminde yer alan Sever; Muhteşem Yüzyıl, Fatih Harbiye, Güllerin Savaşı gibi başarılı yapımlarda rol alan oyuncu, son olarak da Evli ve Öfkeli, Sahipli, Keşke Hiç Büyümesek, Tozkoparan İskender gibi dizilerde izleyici karşısına çıktı. Şimdilerde Show TV’nin sevilen dizisi “Bahar”da Umay karakterini canlandıran Alisa Sezen Sever, oyunculuk yeteneği ve gelecek vadeden performansıyla Türk dizi sektöründe adından söz ettiriyor.