Küçük kızın gözleri önünde kadına şiddet

Küçük kızın gözleri önünde kadına şiddet

Gaziantep’te bir kadın sokak ortasında bir erkek tarafından, bir kız çocuğunun gözleri önünde tekme tokat dayak yedi. Yoldan geçenlerin tepki vermediği görüntülere yansıdı.

8 Şubat Mahallesi’nde bir vatandaş, kaldırımda oturan bir kadının yanına gelen bir erkekten tekme tokat dayak yemesini videoya kaydederek, sosyal medyada paylaştı. Dayağın devam ettiği sırada oradan geçenler olaya tepki göstermezken, küçük bir kız çocuğu görüntüye giriyor. Dayak devam ederken saldırgan şahıs “Gaziantep’ten bakalım nasıl çıkacaksın?” diye bağırıyor. Dayağın ardından kız çocuğunu yanında götürmek isteyen saldırgan hızla kaldırımdan uzaklaşan kadının arkasından ağlayarak koşan küçük kız çocuğunu yakalamak için hamle yaparak “Elif gel!” diye bağırıyor. Ancak yakalayamayınca dönüp gidiyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve görüntüdeki kişilerin kimliği bilinmiyor; ancak dayak yiyen kadının saldırganın eşi olduğu ve küçük kızın çocukları olduğu tahmin ediliyor. Sosyal medyada yayılan bu görüntüler üzerine polis olayı soruşturmaya başladı.