İstanbul'da yangın, çok sayıda hayvan yanarak can verdi

İstanbul'da yangın, çok sayıda hayvan yanarak can verdi

Beykoz Riva’da bir binada çıkan yangın nedeniyle arka bahçede bulunan ahır çöktü.

Ahırda mahsur kalan çok sayıda büyük baş hayvan yanarak telef oldu.Yangın, Riva Şehit Cemil Çakır Caddesi Dilara Çıkmazı’nda 3 katlı bir binada saat 21.00 sıralarında çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında alevler kısa sürede binayı kapladı. Binanın arka kısmında bulunan ahıra da sıçrayan yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

 

İLK MÜDAHALEYİ GÖNÜLLÜ İTFAİYE ERLERİ YAPTI

 

Yangına ilk müdahaleyi Riva’daki gönüllü itfaiye erleri yaptı. Yangını gören vatandaşlar da itfaiye erlerine yardım etti. Daha sonra olay yerine varan çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti.

 

TAVUKLAR YANGINDAN KURTARILDI

 

Çıkan yangının sirayet ettiği ahırın çatısı içerisindeki çok sayıda büyükbaş ve kümes hayvanının üzerine yıkıldı. Hayvanlar çöken ahırın içerisinde mahsur kaldı. İş makinelerinin yardımıyla yapılan çalışmalarda tavuklar canlı olarak kurtarıldı. Ancak çöken ahırda mahsur kalan büyükbaş hayvanlar yanmaktan kurtarılamadı.

 

YANGIN 1 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

 

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Olayı gören mahalleli sokağa döküldü. Bir kadın ise dumandan etkilendi.

Çok sayıda hayvanın telef olduğu yangın nedeniyle bina kullanılmaz hale geldi.