CHP Konak’ta Şakir Başak yeniden aday

CHP Konak’ta Şakir Başak yeniden aday

Başak, “. 2 dönem önce gelirken ilkelerimden bahsetmiştim. Sizin hamallığınızı yapacağım demiştim. İlkelerimiz satmayacağım demiştim. Vallahi de satmadım billahi de satmadım” dedi.

Özgür TUĞRUL-Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ilçe binasında yaptığı ve partililer tarafından yoğun ilgi gösterilen basın açıklamasıyla 3’üncü dönem için adaylığını ilan etti.

İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Başak’ın ‘Koltuğu ona bırakacağım’ dediği Konak Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu ve önceki ili kongrede Başak’a rakip olan Murat Erginci adaylık açıklamasına katıldı.

Başak yaptığı konuşmada, “İnsan neyi unutmaz ömründe? Konak ilçe başkanlığı görevi ve şerefi ömrüm boyunca unutamayacağım bir şey. Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras olarak görüyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Hatalarım eksiklerim mutlaka vardır. İlkesel anlamda hiçbir yanlışımız olmadı. Dikkat ettik, kapımız hep açık oldu. 3 buçuk yıl içinde gençlik kollarıma, kadın kollarıma, komisyonlarıma teşekkür ediyorum. Ahenk içinde çalıştık ve bir farkındalık yarattığımızı düşünüyoruz. 2 dönem önce gelirken ilkelerimden bahsetmiştim. Sizin hamallığınızı yapacağım demiştim. İlkelerimiz satmayacağım demiştim. Vallahi de satmadım billahi de satmadım. Mücadeleme sizinle omuz omuza devam edeceğim” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE ŞAKİR’DEN KURTULALIM

Vekil Tuncay Özkan ise, “Başkan bu dönem yapmak istemiyordu. Ben ikna ettim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yalnız önümüzdeki seçimde Şakir’den kurtulalım. İlk seçimde bu karanlıktan kurtulacağız” diye konuştu.