'Hayır' diyenler sindirilmek isteniyor

'Hayır' diyenler sindirilmek isteniyor

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce CHP PM üyesi Sera Kadıgil'in gözaltına alınmasını sert bir şekilde eleştirerek "#Hayır diyen karşısında polisi, savcıyı görüyor." ifadelerini kullandı.

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce twitter hesabından gündeme ilişkin paylaşımlarda bulundu. Muharrem İnce CHP PM üyesi Sera Kadıgil'in gözaltına alınmasını sert bir şekilde eleştirerek "PM üyemiz Sera Kadıgil'in 7 yıl önce attığı tweet nedeniyle gözaltına alınması #Hayır diyenlerden ne kadar korktuklarını gösteriyor, Evet diyenlere kamu kaynakları, televizyon ekranları sonuna kadar açıkken #Hayır diyen karşısında polisi, savcıyı görüyor." ifadelerini kullandı.


TRT NE KADAR TARAFSIZ OLURDA YARGI DA O KADAR TARAFSIZ OLACAK


İnce "Anayasaya göre tarafsız TRT yargıyı güya tarafsız yapacak değişikliğe taraf oluyor.TRT ne kadar tarafsızsa yargı da o kadar tarafsız olacak!" ifadelerini kullandı.

 

HEPSİ BİR ARAYA GELMİŞ 'EVET' ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR


İnce şu şekilde devam etti:


Topçusu, popçusu, Kaymakamı, hâkimi, savcısı, rektörü, televizyonu, medyası, trolü bir olmuş evet çıkarmak için uğraşıyor! Korkunun ecele faydası yok devletle gelin, devletin imkânlarıyla gelin, hâkiminiz, savcınızla, valiniz, kaymakamınızla gelin #Hayır çıkacak