Noel Baba, Kırım'ı ziyaret etmek için yeni köprüyü kullandı

Noel Baba, Kırım'ı ziyaret etmek için yeni köprüyü kullandı

Krıymskiy Most (Kırım Köprüsü) bilgilendirme merkezi, Noel Baba'nın Kerç boğazı üzerindeki köprüyü kullanarak Kırım'a geçtiğini duyurdu.

Noel Baba her yılbaşı öncesi gerçekleştirdiği geleneksel Rusya turu kapsamında Kırım'a geçmek için inşaatı devam eden Kırım Köprüsü'nü kullandı. Bilgilendirme merkezinin yayınladığı açıklamada, "Noel Baba, Kırım Yarımadası'na köprüden geçti, parkurun bir kısmını yapımı tamamlanan yerlerden, diğer kısmını da montaj köprülerinden ve teknolojik platformlardan yürüyerek geçti" dendi.

Çalışanların Noel Baba'ya köprünün asfalt kaplama işlerine hazırlanan kısımlarını gösterdikleri belirtilen açıklamada, konuğun yapımı süren köprünün tüm bölümlerini incelediği, ayrıca demiryolu arkının üzerine çıkarak 35 metrelik yükseklikten çalışmaları değerlendirdiği ifade edildi.

Noel Baba'nın ziyareti kapsamında Kerç Boğazı'nın her iki tarafında yaşayan çocuklarla da buluştuğu öğrenildi. Köprü ile ilgili izlenimlerini aktaran Noel Baba, "Nefes kesici. Kırım Köprüsü, Kerç Boğazı'nın iki kıyısında yaşayan insanları bir araya getiren bir mucize. En çok, köprüde çalışan ekibin uyumlu çalışmalarından etkilendim" diye konuştu.