Bornova TV yayında

Bornova TV yayında

Bornova Belediyesi bünyesinde kurulan Bornova TV, 29 Ekim(Bugün) saat 16.00’da yayınlarına başlıyor.

Özgür TUĞRUL-Yayınlar; gazeteci-yazar, Egedesonsöz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Karabel’in Belkahve’deki Ata Anı Evi’nde Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile söyleşisi ile başlayacak.

Bugünden itibaren yayında olan Bornova TV, www.bornovatv.com adresinde 24 saat izlenebilecek. Yayınlanan programlar;  sağlık, çocuk, gençlik, kadın, tarih, kültür ve spor ağırlıklı olacak. Ayrıca Bornova Belediyesi’nin gerçekleştireceği temel atma, açılış, konser ya da toplantı gibi faaliyetler de canlı olarak aktarılacak.

Bornova TV’de; Bornova Belediyesi’nin gerçekleştirdiği faaliyetlerle ilgili tanıtım filmleri, BBŞT’nin tiyatro gösterileri ve Türk Sanat ve Türk Halk Müziği korolarının konserleri de yer alacak. Ayrıca her gün Bornova Belediyesi’nin faaliyetleri ile ilgili haberler de bulunacak.

Yapılan proje, hizmet, faaliyet ve etkinliklerin yurttaşlara duyurulması anlamında Bornova TV’nin önemli bir işlev göreceğini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova Belediyemizde her müdürlüğümüz her yıl yenilikçi bir projeyi hayata geçirerek yurttaşlarımızın hayatına katkı sağlıyor. Bornova TV de bunlardan biri. Vatandaşlarımıza faaliyet, duyuru ve etkinliklerimizi çok daha aktif biçimde duyurma noktasında çok etkili olacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda yayına başlaması da bizim için ayrı bir mutluluk oldu. Tüm yurttaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum” dedi.