Devlet bu s...leri halka versin!

Devlet bu s...leri halka versin!

Adapazarı’nda özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören yaşlı bir hastaya sigara vererek dalga geçen hemşireler, bu anları videoya çekerek görüntüledi. Sosyal medyaya düşen görüntüler infiale neden oldu.

Haber sosyal medyaya düşünce çok sert tepkiler geldi. Hemen her kesimden insan, hastanelerde yaşanan bu rezalet karşısında devleti göreve çağırdı. Yaşananlara sert tepki gösteren isimlerden biri de şarkıcı Aylin Coşkun oldu. Sosyal medya hesabından bu haberi takipçileriyle paylaşan Coşkun, sert bir dille yaşananları eleştirdi ve şunları yazdı: “Kurban olduğum rabbim sabır versin! 

Böyle o….. eline gözün gibi baktığın ananı babanı canını emanet ediyorsun! Devlet bunlar gibi sür…leri halka versin! Ben dayanamıyorum! Ruh halim bozuldu! Bunlar gördüklerimiz! Görmediklerimiz nolucak… Açığa alınıp iki gün sonra tekrar bu şerefsizler göreve devam edecek! Şimdi düşünün orada yatan senin annen senin baban!”

YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Olayın haberlere yansımasından sadece bir gün sonra yaşlı hasta hayatını kaybederken, görüntüleri sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.