İstanbul Berberler Odası’nda seçim heyecanı: Altuntaş'a büyük destek

İstanbul Berberler Odası’nda seçim heyecanı: Altuntaş'a büyük destek

İstanbul Berberler Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. İstanbul Kongre Merkezi’nde 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek genel kurul ile yönetimde değişikliğe gidileceğini öngören muhalif üyeler, Adem Altıntaş başkanlığındaki listenin hem canlılık sağlayacağını, hem de kuaförlük mesleğinin ulusal anlamda kaybettiği değeri dirilteceğini düşünüyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İstanbul Berberler Odası Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Murat Dağlı; “Mesleğimiz saygınlığını tamamen kaybetmiş durumda. Dünyada bugün İtalya’ya bakıyorsunuz, meslekte uluslararası anlamda ilk akla gelen İtalya. Biz yönetim olarak mesleğimizin değerlerini önce İstanbul, sonra da ulusal anlamda bir örnek teşkil ederek Türkiye’ye yayarsak, mesleğimizi hak ettiği değerlere getirebiliriz” dedi. 

"ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI"

Meslektaşlarını kongrede oy kullanarak geleceğe sahip çıkmaya çağıran Oktay Koçak (Nokta Kuaför) ise "Seçimler 28 Ocak Pazar günü İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Tüm İstanbul berberlerini oy kullanmaya davet ediyoruz. Değişim zamanı; oyunuz Adem Altuntaş olsun, meslek daha da değer kazansın" diye konuştu.