Tutuklu CHP’li gençten mektup var

Tutuklu CHP’li gençten mektup var

Antalya'da 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından oy çuvallarının getirildiği Antalya Adliyesi önünde, CHP ile AKP ve MHP'li grup arasında yaşanan gerginlikten sonra tutuklanan 5 CHP’li gençten biri olan Salih Ulus, CHP Antalya Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül’e mektup gönderdi.

Ceren KAYA/ YURT

Antalya'da 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından oy çuvallarının getirildiği Antalya Adliyesi önünde, CHP ile AKP ve MHP'li grup arasında yaşanan gerginlikten sonra tutuklanan  5 CHP’li gençten biri olan Salih Ulus, CHP Antalya Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül’e mektup gönderdi. 

Ablasını kaybeden ve taziye çadırından polisler tarafından alınarak tutuklanan Ulus yazdığı mektubunda, başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere destek veren bütün partililere teşekkür ettiği ifadeleri yer alıyor. Cezaevinde durumlarının iyi ve morallerinin yüksek olduğunu ifade eden Ulus, “Ailelerimizin ve sizlerin yanımızda olduğunu bilmek bizlerin en büyük güç kaynağı ve direncidir. Biliyorum ki dışarıda on binlerin, yüz binlerin yüreği bizimle. Burada vaktimizi kitap ve gazete okuyarak, film izleyerek geçiriyoruz. Dışarı çıkıp özgürlüğümüze kavuştuğumuzda eskisinden daha da güçlü olacağımızdan şüphemiz yoktur” sözlerine yer verdi.