CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ü cezaevinde ziyaret etti

CHP Grup Başkan vekili Ali Mahir Başarır, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü tutuklanarak konulduğu Antalya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda CHP Heyeti ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü tutuklanarak konulduğu Antalya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda CHP Heyeti ziyaret etti. Ziyarette; CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar ile CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı bulundu.

“BU KARARI VERENLER UTANACAK, BAŞKANIMIZ ONURUYLA GÖREVİNE DEVAM EDECEK”

Ziyaret sonrası cezaevi önünde bir açıklama yapan Başarır, “Çile çekse de, zulme uğrasa da namuslular günün sonunda her zaman kazanan olur. Her zaman olduğu gibi bu kararı verenler utanacak. O, onuruyla Kepez Belediye Başkanı olarak göreve devam edecek” diye konuştu. 

CHP’li Başarır şunları söyledi:

“Kendisiyle görüştük. Gayet metanetli, suçsuz, güçlü, onurlu bir insanın duruşunu orada sergiliyor. Grubum adına size söz veriyorum, burada çok fazla kalmayacak. Her zaman olduğu gibi bu kararı verenler utanacak. O, onuruyla Kepez Belediye Başkanı olarak göreve devam edecek. Burada bir gün, iki gün, üç gün kalmış hiç önemli değil. Biz bir genelkurmay başkanını, idam cezası olsa idam edecek duruma gelmiş bir ülkenin adalet sisteminin içinde yaşamak zorunda kalan yurttaşlarız maalesef. Ben hiçbir suçu olmadığını biliyorum. Tek suçu 30 yıl sonra yüzde 50 ile Kepez’i kazanmak. O da bir suç değil; Cumhuriyet Halk Partisi, Kepez ve Antalya için bir onur. Sizden ricam, dimdik ayakta duralım.

“ZULME UĞRASA DA NAMUSLULAR GÜNÜN SONUNDA HEP KAZANIR”

Üzülmek yok, hiç üzülmedik; haklılar, namuslular, dürüstler çile çekse de, zulme uğrasa da günün sonunda her zaman kazanan olur. Biz başkanımızın yanındayız. Türkiye Cumhuriyeti’ndeki hiçbir belediye başkanımızı bir gün bile kimseye teslim etmeyiz. Adalet, hak yerini bulacak.”